Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drop w M2- Pytania :D

PowerIsHere

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam : )

Mam kilka pytań odnośnie dropu w M2... No to Lecimy ;D

1.Zdaje mi się, że jak jestem z Dropem w PT 23LvL (Ja 35), że drop jest o wiele gorszy (Nie zawsze KU itd)...Czy to możliwe?

2.Czy z rękawicą będę za każdym razem dropił KU z Metków?

3.Czy gdy widzę best Kapitana tłuc go? Czy nie tracić czasu?

4.Jest jakieś królestwo w którym metki są na małym odcinku i w którym najłatwiej je znaleźć itd?

Opublikowano

1.Zdaje mi się, że jak jestem z Dropem w PT 23LvL (Ja 35), że drop jest o wiele gorszy (Nie zawsze KU itd)...Czy to możliwe? Zawsze jest jakaś różnica, bij sam najlepiej.

2.Czy z rękawicą będę za każdym razem dropił KU z Metków? Zawsze to będziesz dropił potki ; )

3.Czy gdy widzę best Kapitana tłuc go? Czy nie tracić czasu? Hmm czy jak widzę kamola to go podniosę, czy przejdę obok ?

4.Jest jakieś królestwo w którym metki są na małym odcinku i w którym najłatwiej je znaleźć itd? Nie, jak Bóg chce, tak Bóg rzuca.

Opublikowano

2.Czy z rękawicą będę za każdym razem dropił KU z Metków? Zawsze to będziesz dropił potki ; )

Powiem, ci, że w dzisiejszych czasach nawet potki często nie lecą z Metków Zazdry ;D

Chodziło mi o to, że teraz to nawet z kilku metków pod rząd potrafi mi nie polecieć KU :P

Opublikowano

3. W Chunjo najczęściej metki są w prawym dolnym rogu mapy, szczególnie przy tej plaży, gdzie ludzie często bota odpalają, i w samym rogu mapki, potrafią się nawet 3 metki zrespić obok siebie.

2d82fcx.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...