Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jayce ,nowa postać Oraz nowe skiny do postaci

D1C3.exe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciekawe, czy Jayce będzie mocny ;) Skin do Alistara - must have jak dla mnie :) BTW: Wszystkie skiny ekstra, choć w Singedzie trochę bym zmienił te maskę.

7m9a.png

Opublikowano

Grałem Jayce przed chwilką na PBE i powiem, że Wymiata. Ataki ma na dalekie dystanse a dzięki ulti zmienia całkiem skille i wali toporkiem .Na razie prezentuje się pięknie :D

Opublikowano

@up

Przypomina wam tibijskich bossów pewnie ;) typu "Morgaroth" - haha jeszcze to pamiętam jak kilka lat temu w to grałem :P

Gold Member

nvm

Opublikowano

Alistar jak z Diablo, także chyba muszę go mieć, lecz priorytet to Foxfire Ahri ^^ '; D

Bum Bum Titiriti

Opublikowano

Zarypisty skin alistara , ale przypomina mi kogoś z jakiejś innej gry xD

Może chodzi ci o Warhammera 40 000 Dawn of War, a dokładniej o oddziały Space Marine.
Opublikowano

Jayce mi sie strasznie nie podoba kwestia gustu..

Tak samo jego mechanika gry mi nie pasuje..;c.

Co do skinów to Malphite i Alistar dobre a singed średni chociaż on nigdy nie błyszczał pieknościa ;d

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Jayce mi sie strasznie nie podoba kwestia gustu..

Tak samo jego mechanika gry mi nie pasuje..;c.

Co do skinów to Malphite i Alistar dobre a singed średni chociaż on nigdy nie błyszczał pieknościa ;d

trochę to ironiczne co piszesz nie uważasz ? , wbijasz do działu lola piszesz jaki to on " bee " a zarazem wyrażasz swoją opinie :D

co do tematu jak dla mnie ten nowy champ będzie miał " pierdolnięcie " że tak powiem coś w stylu ad nukera

znając to jak riot zmienia postacie to pewnie assasin będzie :D

edit : tak po przeczytaniu zwiastunu widzę że może być to nowe coś co występuje w innych moba zwane melee ap

lub hybryda kolejne jeśli może zmieniać ten młot w armate i jest naukowcem to czemuż by nie

edit 2 : zagrałem tą postacią i jedyne co moge powieć to wow , 2 skille na 1 lvl do tego duży dmg bardzo universalna postać zarazem zajebista pasyw i ulti co chwile daje niezłego kopa a E + Q na trybie tej wyrzutni niezły splash i dmg

NJxbd4x.png

Opublikowano

Super skórki. Na pewno każdy przed kupnem się dokładnie zastanowi.

graphic.png

Potrzebujesz pomocy ?

Napisz, spróbuję ci pomóc !

Opublikowano

Kupuje Alistara! Grałem już tym skinem na PBE , zamiłowanie do diablo - must have!

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Fakt diablo też :) zapomniałem o tej zacnej grze. Singeda skin jest lipny moim zdaniem, ale ten Alistar cudo. Co prawda nie kupie, ale będę ucieszony jak ktoś będzie nim grał :)

Gold Member

nvm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...