Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wygląd postaci

Regman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skórki kupujesz do swojej ulubionej postaci, głównie po to by fajnie wyglądać i wzbudzać respekt u przeciwnika.

elhant.jpg

Sygna by WaseR

Opublikowano

Skiny np ja kupuje jako podziękowanie dla riotu za to że dali tak zajebistą gre f2p dla nas

Opublikowano

@up

A może Ty masz wrodzoną wadę mózgu? Żaden skin nie daje bonusów ;)

Gold Member

nvm

Opublikowano

Skiny z okularami przeciwsłonecznymi dostają zmniejszenie obrażeń od umiejętności LEONY o 1pkt

Zasada odwróconej siły ninja:

Pojedyńczy ninja jest silniejszy w pojedynkę - Jeżeli w teami znajdzie się np. Akali i Shen to ich maksymalne HP zostaje zmniejszone o 1pkt.

Jeśli w drużynie będzie cała trójka ninjy z Ionii to wtedy maksymalne zdrowie każdego z nich spada o 2pkt. Jeżeli jednak wszyscy posiadają skiny lekarzy, wtedy ta reguła nie ma miejsca.

Gdzieś nawet był obrazek z tym ale szczerze nie chce mi się go szukać. Znajdź sobie o tym sam na wikipedii league of legends.

wikmk9.jpg

Opublikowano

2x up ma racje , ulti leony zadaje -1dmg do skinów postaci z okularami przeciwsłonecznymi (Patrz Dragon Fist Lee Sin , wszystkie skiny commando i nie pamietam ktory skin Vayne)

To o shenie , akali i kennenie też prawda

Pogromczyni Smoków Vayne zadaje +1dmg dla Shyvanny

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Skiny dają tam jakieś dziwne statystyki jak piszą koledzy up ale i tak w skinach liczy się przyjemność grania skin zwiększa przyjemność gry i tyle

1396292564-U784394.png
Opublikowano

Lol nie wiedziałem o czymś takim. Czyli ten skin to nie jest jednak czysty wygląd o_O i tak ich nie kupie, riot na mnie nie zarobi :D

I tak was pojade leona, nawet jak bedziecie grac Lee Sinem ze skinem :D

Gold Member

nvm

Opublikowano

@up

Pisałeś o wadzie mózgu do kolegi , nawet nie przeprosiłeś tylko napisałeś kolejny głupi post pokazujący twoje ego .. zastanów się co piszesz nastepnym razem bo według mnie takie zachowanie powinno być karane.

Opublikowano

Bywa, nie każdy jest taki pokorny jak Ty i chodzi co niedziele do kościoła.

No fakt dla tego co to pisał zwracam honor.

Gold Member

nvm

Opublikowano

Żałosne czyli Riot leci na kaseeee, a miała być gra f2p bez podziałów i wspomagaczy AAAA ide sie powiesić.

Gold Member

nvm

Opublikowano

@up

Dziecko ty chyba wszystko odbierasz w sposób mega wygórowany te pasywki są to rzeczy tajne i minimalne , coś w stylu easter eggów . Riot nie leci i nie leciał nigdy na kase.

Opublikowano

"no chyba że to theme to wtedy zmienia

wygląd mocy, ubrań itp."

mam mroźnego branda który chyba nie jest themem a ma zmieniony wygląd mocy i ubrań.

więc nie rozumiem

PISANIE WYŁĄCZONE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...