Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aion - Nie można się połączyć z serwisem uwierzytelniajacym

Erni304

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, na wstępie chciałem powiedzieć że Aion'a ściągnełem z torrentów '2.7.0.2' nie ściągałem ze strony producenta ponieważ ten 'downloader' to jakiś szit czasami ściąga po 700 kb/s a kiedy indziej po 0 kb/s, ale idżmy do problemy problem jest w tym gdy odpalam 'Zaion' wyskakuje ten launcher biore 'start game' po czym wyskakuje taki błąd:

05084489737236725638.jpg

I od razu biore "CONTINUE" włącza się gra wpisuje swój login i hasło które potwierdziłem em'ailem, po czym wyskakuje komunikat że "Serwis nie może połączyć się z serwer uwierzytelniajacym" coś w tym stylu.Proszę o pomoc !!!

SW7AIKz.jpg

Opublikowano

Możesz spróbować z tym:

Czasami przez różnice wersji klienta i serwera gra się zawiesza po wybraniu serwera, aby tego uniknąć musicie zdegradować klienta do 2.7.0.1. Musicie pobrać tą paczkę, usunąć z folderu gry aktualny folder bin32, po czym wkleić ten. Następnie szukamy pliku version.ini i zmieniamy tam na 2.7.0.1

Link do paczki:

www.mediafire.com/?8w60t0neaw80qcy

Skan:

https://www.virustotal.com/file/a852461b09a13b39e83bf518352ef255e8015f8b31361b7ad653ed981155b840/analysis/

Nie gwarantuje jednak że pomoże, a może być ciężko potem to odwrócić.

sygnatura2.png

Opublikowano

Możesz spróbować z tym:

Czasami przez różnice wersji klienta i serwera gra się zawiesza po wybraniu serwera, aby tego uniknąć musicie zdegradować klienta do 2.7.0.1. Musicie pobrać tą paczkę, usunąć z folderu gry aktualny folder bin32, po czym wkleić ten. Następnie szukamy pliku version.ini i zmieniamy tam na 2.7.0.1

Link do paczki:

www.mediafire.com/?8w60t0neaw80qcy

Skan:

https://www.virustotal.com/file/a852461b09a13b39e83bf518352ef255e8015f8b31361b7ad653ed981155b840/analysis/

Nie gwarantuje jednak że pomoże, a może być ciężko potem to odwrócić.

Nie działa, ten sam błąd :"(

SW7AIKz.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...