Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TwoWorlds [Dedyk][Tekkit][Wojny Gildii][Miasta][Mody][Survival][Non-Premium]

David934

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra czas na moje oficjalne stanowisko w sprawie serwera a wiec tak serwer z dniem wczorajszym został usunięty przez hosting z powodów których nawet ja do końca nie rozumiem (mieliśmy serwer na innych warunkach) aczkolwiek jest teraz na hamaku jeżeli ktoś jest chętny to zapraszam.Co do serwera to jak tylko uda mi się znaleźć dobry hosting i odpowiednie fundusze to myślę że serwer powróci tym razem na dłużej.

To tyle odemnie jeżeli jakieś pytania macie to gg lub pw bo nie ma sensu wg mnie odświeżania tego tematu(ewentualnie Ts adres ultrax.net-speak.pl:6390)

Pozdrawiam David934

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Wal sie smieciu jebany skurwolu jebany usun server !

ogarnij sie szmato

Najgorszy server swiata mody pomagajo graczom. gracze klado minig trule i rozwalajo baze admin na to nic nie robi ale jak tos polozy quary odrazyu rozwala czy to jest nagorszy server swiata nie polecam i lepiej go omijaca wielkim lukiem admin to zjeb tez !

jesteś debilem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...