Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sub za Sub yt ;)

Loocker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, przygotowuję się do nagrywania filmików z gier takich jak Max Payne 3, BF 3 itp. Ale nie chcę nagrywać jak przy filmiku będzie max 50 wyświetleń :P. Dlatego też proszę o suba ;)

http://www.youtube.com/user/MrsLoocker

Za danie mi suba, odwdzięczę się tym samym + 2 lajki i 5 do profilu, więc myślę, że warto ;)

Pozdrawiam, Loocker.

skpUo.png

Opublikowano

Jak nagrywasz dla widzów, to możesz już na wstępie zrezygnować. Powinno się nagrywać dla siebie. Powinno to płynąć od nas. Wtedy materiały są rzetelne i lepiej się ogląda. Widzowie to dodatek i nie potrzebujesz wielkiej ilości. Ważne, żeby wspierali i mówili czy coś powinno iść do poprawy. Samymi liczbami nic nie zdziałasz. : )

A reklamę powinieneś zacząć w momencie, w którym już coś masz do pokazania, żeby nie wychodziło że w ciemno ktoś Cie subskrybuje, a później się okaże że nie było warto

Opublikowano

Nagrywać mi się zawsze chciało. Kupuje nowy komputer. Co prawda nie potrzebuje tych liczb ale lepiej się patrzy i to bardziej motywuje do następnych filników.

skpUo.png

Opublikowano

Co cię motywuje? Liczba? pf... Może najpierw przejdź mutację -.-;) Bitch please...

@Down.

Z debilami się nie dyskutuje, tylko banuje(na tym forum reportuje).

Nie mów mi, że martwe suby kogoś motywują ,to tylko liczba która się nigdy nie zwiększy bo jeżeli cały czas jedzie na sub4sub to pewnie gówniane materiały.

Żegnam.

p.s Większe głupoty wypisuje tylko w szkole na testach ;)

Opublikowano

@up

a ty kurwa odrazu mutacje miałeś ? taki z ciebie kozak kurwa a pewnie jesteś pierdolonym grubasem który umie wypisywać głupoty tylko przed komputerem

Opublikowano

eeee;d fakt up nie gniewaj się tak, ale dzięki za obronę;p

Mutacje już przeszedłem, przynajmniej tak mi się zdaje ;d Filmik był nagrany rok temu, trzymałem go na kompie, ale dla testów wrzuciłem. HD i te sprawy, takich tutów nie bd robił. Tylko GP i lets play'e ;)

Dobra mniejsza o to, można zamknąć widać, że nawet o subki prosić się nie da. I przecież to nie jest korzystne tylko dla mnie ale także dla tych co dają bo im też to daję ; )

skpUo.png

Opublikowano

@up

ok. ale zrozum. po co ci widzowie ktorzy beda miec wyjebane na twoje filmiki? a czasem moze dla jaj dawac lapki w dol. Jak chcesz miec widzow to rob dobre materialy a sami przyjda. mozasz zarelklamowac sie na letsplej.pl ,playnext.pl lub w odpowiedziach wideo. np u roja. Mowisz ze mamy kozysc, tak naprawde jej nie mamy, subujesz tylko po to zeby zwiekszyc liczbe, a nie nabijasz lapek, komentarzy, wyswietlen.

@2UP

masz bana ;* Kozak w necie, pizda w swiecie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...