Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

41 wojo exp

Tubcio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,

nie zauważylem tematu 'gdzie expić' więc zapytam tutaj.

Mam 41 woja body z fms +7 sr 16 kd smierci +3 , smierta +7 z kd defa +3 , zelek +7 , 5katna +7

Mam 300 defa bo maksowalem 2/1 sila/wit

i pytanie gdzie mam expić?

Nie mam boja bo gram 800 min(nawet konia nie mam :P)

Na bo słabo leci bo moge wziac tylko 2 grupki a na pustyni za spota dostaje też mało.

Czy jest jeszcze jakieś miejsce gdzie moge expić?

Mam PD na 6 dni jeszcze i 150kk kasy.

Opublikowano

Z takim eq to możesz sobie na pustyni bić, zrób po pierwsze boja, a eq: buty nasior branza 1.5k pz ebo+9 5katna zelak+9, smierta+9 kd def uchyl+3 rib/fms+9 sr+20 2kd+3 i exp na bo/v1, najlepiej jeszcze zrób buffa

Edit: zapomniałem o pd, jak już masz expić to na bo/v1 bo kilka grupek, max ile uciągniesz

Opublikowano

Ale same ebo to już 90kk , wole wydać całą kase na buty 2k pz i mieć te 8000.

A gdybym expił na szponach na pustynii po 2 grupki to jak myślisz miałbym tam exp?

Opublikowano

Kup itemki 20% na orki i fajnie będzie Ci się expić. Ja jak dropiły szkaty na pl to biłem

dropkiem (mental) od 22lvl do 35 na BO i to chyba bez buffki było. Miałem całe eq 20% (poza fms)

no i średnie 41 w fms'ie. Ogarniałem spota bez najmniejszego problemu a wybijałem na kilka hitów.

Bodym tez będzie Ci dobrze szło tylko musisz na orki załatwić jakieś eq jak masz słabe skille i reszte eq.

HBV27j.png

Opublikowano

@up żeby mieć takie eq musiałbym wydać 1kkk a ja nie dropiłem długo przed założeniem tego konta.

Poradziłem sobie.

8k pz i biore spota z buffkiem 25%.

Do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...