Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapisy Turniej 1 vs 1

Dami3345

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 115
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dami'emu zepsuł się komputer. prosił mnie o poinformowanie że turniej odbędzie się gdy jego komputer będzie sprawny czyli wtorek, środa (najbliższa)

Prawdopodobnie spaliła mu się karta graficzna.

Na razie postaram się przygotować regulamin i powpisuje Was do tabeli turniejowej.

pozdrawiam

Przewidziane 64 osoby na każdym serwerze!!!

PISANIE WYŁĄCZONE

Opublikowano

tabelka będzie gotowa gdy będzie wystarczająca ilość graczy lub nie będzie się zapowiadało na większą frekwencję

no bo w ankiecie było 130 na tak, ateraz tak mało się zapisuje:/

PISANIE WYŁĄCZONE

Opublikowano

Nick : FirmowaMetka

Lv: 29

Serwer Eu West

( Pisze dopiero teraz ale po zmianie IP wszystko mi się usunęło, każdy post każdy wpis dosłownie all nawet avatar ;/ )

Są ludzie, których uprzejmość gorsza jest od bezczelności.

Pomogłem ? Zostaw po sobie ślad :)

Opublikowano

Nick w grze: Dw0rnis

Poziom: 30

Serwer: EU West

Ja również mimo spóźnienia chciałbym się zapisać jeśli jest możliwość. Z Góry dzięki.

Opublikowano

Nick w grze : Gqonvi

Poziom : 30

Serwer : Nordic East

lub

Nick w grze : Jadekus

Poziom : 30

Serwer : West

FyvzeeY.png

Opublikowano

Turniej miałbyć w tym tygodniu, ludzie dopiero się zapisują . Pewnie turniej dopiero rozpocznie się w poniedziałek , gdzie mnie już nie będzie..

Proszę o konkretną datę .

test12w.png

Opublikowano

Turniej wystartuje jutro niestety ale teraz pisze z telefonu bo moj komputer jest w stanie chwilowej smierci . Brak zasilacza i karty graficznej boli. Dzis kurier powinien mi wszystko przyniesc takze JUTRO START.

Opublikowano

No i zajebiście, pozdrawiam. Może ktoś to podsumować bo niezły harmider z tego jest! (Liczba graczy, typ rozgrywki, zasady, tabela rozgrywek tz. terminarz)

No to by sie zdecydowanie przydalo bo nawet nie wiem czego sie spodziewac ;d

Opublikowano

Chcialbym przeprosic teraz ale niestety przyslali mi zly zasilacz do kompa i musze ponownie czekac na kuriera niestety nie wiem kiedy to przyjdzie , PRZEPRASZAM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...