Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EpicRoad(Chronos) - new quests - amazing features - 90 CAP

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Odkrywca
Opublikowano

Strona jest na tym samym serverze co gra, więc działają wspólnie, jak nie działa strona to wiadomo, że klient też nie.

Co do informacji ogólnych:

W HT jest sklep w ktorym za kase można kupic całe avatary, pety (grab pet po 1gold), reversy, globale, poty do cofania skilli etc.

Premka jak i devil spirit sa na Epic Coins, ktore mozna nabyc za real hajs bądź wygrać w evencie (CTF i BA też dają epic coiny)

Core Gaming Team. [GM]Louder aka [GM]FlyingBuddha

1330173832-U15232.jpg

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pozwolę sobie uzupelnić jak można ustawić bota zeby zbierał to co chcecie, jesli bot działa poprawnie na serwerze, to musi widzieć itemke i ją podnieść:) Jeśli nie wiesz jak się nazywa, ustaw w mbocie opcje taką co pokazuje nazwy itemów w logu bota, ctrl+c, ctrl+v i gotowe:) zapomnialem dodac ze to musi pet podnieść czyli zaznaczasz kazdy item zeby podnosił(5 minut roboty-select all), a serwer zobaczymy:) sciąga się wiec nie dlugo podziele sie z wami opinią

kurwad.png
Opublikowano

Grałem chwilowo jeszcze przed zeus'em. Lecz teraz to on jest moim piorytetem (zeus xD). A co do tego serwa. To cap 90 jakoś nie wciągnał mnie. Pamiętam VIP'a Ecsro, w nim wciągnał mnie jakoś klimat. Pamiętne nocki na Sibi bocie w dodatku główkowanie się z skilami po chińsku :D , zapiski w zeszycie :). Teraz już jest coraz mniej serwerów które mają moc przyciąganie ludzi :)). Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...