Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SKYRIM?!

zabaf

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam takie pytanko do osób grających w "SKYRIM" czy jest może kod, po którego wpisaniu misja pt.: "Poruszyć niebo i Skyrim" zostanie uzupełniona, bo nie chce mi sie ganiać za 24 kamieniami ;). Jak ktoś zna, byłbym wdzięczny za podanie go. ;)

dópa!

Opublikowano

Z tego co teraz patrzyłem to nie ma, ale przecież gra się dla przyjemności a nie żeby przejść więc pograj trochę a jak nie chcesz tej misji robić to zrób inną i może ci przyjdzie ochota ją zrobić lub po prostu na chwilę "odpocznij" od skyrim i wtedy zrób tą misję - mi to pomagało :D

2nbcax2.jpg

Opublikowano

Ta misja nie należy do głównego wątku gry więc nie musisz latać za tymi kamieniami.. Co do kodu- niema

Zmieniłem upodobania... Pomogłem ? - Lubię To !

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

A może ktoś mi powiedzieć dlaczego jak wpisuję kod na jakiś przedmiot to wyskakuje, ze zle? wpisalem: player.additem (Id przedmiotu)

dópa!

Opublikowano

A może ktoś mi powiedzieć dlaczego jak wpisuję kod na jakiś przedmiot to wyskakuje, ze zle? wpisalem: player.additem (Id przedmiotu)

player.additem koditemu ilość itemu

player.additem 0cp0cp 1 dostajesz jedną sztukę 0cp0cp :D taki przykład

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...