Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Unable to connect to server

skejtjan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale i tak to by chyba nie pomogło.;/

Skejtjan Jakiego masz win'a ? Masz laptopa i jakie masz łącze internetowe Modem ,ruter?

WojakPL

Opublikowano

@up Mam modem i windowsa 7 na stacjonarnym. A na laptopie Vista i ruter ale z niego nie korzystam.

Jeżeli pomogłem daj "Lubię To" i 5 na profilu :)

Opublikowano

@up mi się wydaje , że to przyczyna internetu bo ja też mam modem i nie chce działac ...

WojakPL

Opublikowano

Ale i tak to by chyba nie pomogło.;/

Skejtjan Jakiego masz win'a ? Masz laptopa i jakie masz łącze internetowe Modem ,ruter?

Mi pomogło z jedną rzeczą - za pierwszym razem laucher nie łączył mi z serwerami ,podobny problem ,może pomóc ,ale jak widać ci się nie chce ;P

1331059428-U215643.gif

Opublikowano

@Up

Spierdalaj szmato .... (Sry, pewnie % poleci, ale już dzisiaj tyle razy spamuje że .....)

Też mam dokładnie taki sam problem, włączanie jako admin nie pomaga (a zalecają tak zrobić) Net z netii router ;/

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Jaka cisza nastała....

Dołączam się do prośby. Nie może mi połączyć. Dla sprostowania dodam, że nic nie ruszałemm w opcjach, wcześniej mi chodziło. Problemy pojawiły sie, gdy wgrałem patch dodający "jouce" mode i czerwonego wukonga.

Opublikowano

Tu chodzi raczej o wasz internet, ping itp. idzcie na speedtest net.

2jg1dfb.png

Sygna by me.

3502qs5.png

"There is nothing like elo hell, it's just about how hard you can carry."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...