Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kupno

EliteChar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, posiadam 16.5k uridium (latam na BoxyBocie) i zastanawiam się czy kupować leonov'a i zrobić go pod FS i bocić dalej (FS zwiększy wydajność bocenia poprzez szybsze latanie?) czy zbierać na Vege?

Opublikowano

za 1.6kk wylicytujesz na luzie golca w nocy, wstań koło 1-2 i zalicytuj vege.

napisałeś "na luzie wylicytujesz golca w nocy, [...] zalicytuj vege."

to w końcu vege czy golca? ^^

Opublikowano

Po prostu zalicytuj leonka dokup mu full napędy za 2k urki i będzie Git . Twoja prędkość będzie wynosić 420 , jeśli jeszcze dodasz promerium to się zwiększy o te 10/20% Nie pamiętam dokładnie . A co do kupna to wylicytuj go na handlu za 1kk i git . I to nie o 1-2 w nocy tylko tak koło 3-4 wtedy nikogo na handlu prawie niema . Myślę że pomogłem , jak co to pisz ; )

Uczeń
Opublikowano

Takie gadanie... Ja 3 razy pod rząd wstając na aukcje 3-4 wtopiłem, 7kk na golca i to przy gościach 6h w grze :P Na twoim miejscu kupiłbym leonka za kredyty (na aukcji). Pozbieraj urki na wyposażenie i zalicytuj tą vege, małymi kroczkami ale jednak :)

"Everyboy lies" - Hugh Laurie

ricardo_kaka_by_matth27-d4tzerz.png

Opublikowano

Takie gadanie... Ja 3 razy pod rząd wstając na aukcje 3-4 wtopiłem, 7kk na golca i to przy gościach 6h w grze :P

Widzę że masz pecha jak po hu.. Ja golca wylicytowałem za dosłownie 5000 Kredytów i full dreski za 3 kredyty sztuka . Po prostu nie umiesz szukać okazji itd . Nic do ciebie nie mam jak co tylko to według mnie jest zabawne aby wtopić 6kk + . No ale bywa ;p

Opublikowano

Widzę że masz pecha jak po hu.. Ja golca wylicytowałem za dosłownie 5000 Kredytów i full dreski za 3 kredyty sztuka . Po prostu nie umiesz szukać okazji itd . Nic do ciebie nie mam jak co tylko to według mnie jest zabawne aby wtopić 6kk + . No ale bywa ;p

To nie wiem na jakim ty serwerze grasz.Kiedyś na pl1 wtapiałem po 400-500mln na irka i nawet 50mln na golca.Wiec 6mln wtopić na golca to mało.

I nie mów mi tu ,że np o złych godzinach licytowałem bo licytowałem właśnie o takich ,które podajesz sam.

Nie jestem pechowcem bo kiedyś wylicytowałem irka za 12 kredek i to był wielki fart.

Opublikowano

jeszcze jedno, mam już 23k urki i 1.1kk kredek i rozważam zakup laserów lf-2 lub lf-3. Opłaca się? Jak nie to co kupić za to uridium/kredki?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...