Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co kupić

Endziu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,

mam do wykorzystania 700-750 zł i tu się pytam was co kupić ;D.

Wymarzyłem sobie PS3 tylko nie wiem czy dostanę coś w tej cenie i czy jest sens je kupować gdy mam kompa, który pociągnie wszystko. BTW. TV to Samsung LCD 32 cale, roczny.

Myślałem też o BF3 Premium.

Klawiaturce od Razera Lycosa.

Jakieś dobre słuchawki do kompa.

PSP już mam gierki też. Myszkę też mam super. Może macie własne propozycje, bo ja nie wiem na co się zdecydować ;x. Daje lajki za pomoc ;).

Opublikowano

@Br3nd na to mam oddzielne środki, muzyka tego typu to nie mój typ

@grzesiu glany rly?

@UP G35 u kumpla oglądałem, nie pasują mi w ogóle ;d

Opublikowano

@ciastek nie jestem z tych co walą po 100 zeta na koszulki, mam pełną szafę koszulek z croppa. Airmaxy mnie nie kręcą ...

Kupię chyba Premium oraz klawę i słuchawki, może coś innego jak dacie pomysł ;d.

Opublikowano

Ja nie wiem jak można wydać tyle kasy na słuchawki lub klawiaturę na myszkę ok.Kup sobie xboxa 360 lub poproś rodziców aby dołożyli ci te 300zł na PS3

logo1.png
Opublikowano

@2up Wycieczki sponsorują rodzice ^.^

@up wole wydać 250 na klawę i 350 na słuchawki niż kupić gówna po 100zł i kupować drugi raz..., xboxa nigdy nie kupię nie będę płacić za granie w multi...

Opublikowano

Jeżeli jesteś zapalonym graczem PC to kup sobie słuchawki i tą klawiaturę. Konsole zazwyczaj szybko się nudzą (wg mnie)

Dozbieraj trochę i kup nówkę ps3, ew, za 750 pln na lajcie kupisz used w perfect stanie.

Jak konsole szybko się nudzą, to 200h+ z mojego życiorusu, które ciągle rośnie i będzie rosnąć to anomalia?

Na konsoli gra się inaczej, czuje się to coś + na ps trójeczce masz exclusivy.

:P

Uczeń
Opublikowano

Jak taki dobry komp, to za tą kase kup wszystkie dobre akcesoria ;p Słuchawki, klawe (kierownice?).

"Everyboy lies" - Hugh Laurie

ricardo_kaka_by_matth27-d4tzerz.png

Opublikowano

Moje hobby to naqurwianie rowerem, ale z nim wszystko ok ;D, tabletu nie chcę, mam dobry smartphone, czy dobrym zakupem było by to ;D?

http://allegro.pl/so...2461680415.html

Możecie dawać linki do allegro do dobrych aukcji bo zielony jestem w tym świecie ;x, zależy mi na GT5 w komplecie. ;p

lub może to http://allegro.pl/konsola-sony-playstation-3-i2459572223.html

Uczeń
Opublikowano

Wydaje mi się, że nie opłaca się kupić uzywanych.

"Everyboy lies" - Hugh Laurie

ricardo_kaka_by_matth27-d4tzerz.png

Opublikowano

Konsole kupuję się jak ktoś nie ma dobrego kompa, jak ci chodzą gierki to po co ci "drugi komp"? :P Tym bardziej, że to używane ps3, dolicz sobie jeszcze, że każda giera kosztuje jeszcze ok. 100 zł. Ja jednak polecałbym ci wziąć te słuchawki i klawiaturę, ja np. też mam w miare dobrego kompa i xboxa, a na xboxie gram może raz w miesiącu. U ciebie pewnie też tak będzie więc nie trać kasy na ps3 i bierz sprzęcik do kompa ;)

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Konsole kupuję się jak ktoś nie ma dobrego kompa, jak ci chodzą gierki to po co ci "drugi komp"? :P Tym bardziej, że to używane ps3, dolicz sobie jeszcze, że każda giera kosztuje jeszcze ok. 100 zł. Ja jednak polecałbym ci wziąć te słuchawki i klawiaturę, ja np. też mam w miare dobrego kompa i xboxa, a na xboxie gram może raz w miesiącu. U ciebie pewnie też tak będzie więc nie trać kasy na ps3 i bierz sprzęcik do kompa ;)

komputer to urządzenie multimedialne, konsole kupuje się do gier .

na jednej z pokazanych przez endzia aukcji jest nówka z dwuletnią gwarancją, tyle, że cena niska, ze względu na to, że ktostam zagral pare razy w gt5;f. wiele ludzi robi tak z telefonami, przedłuża umowę i bierze nowy telefon, pobawi się chwilkę i sela dużo taniej niż nowa, mimo, że fonik jest w sumie nówka sztuka.

na konsolach istnieje bardzo rozwinięty system wymiany gier. Kupujesz jedną przejdziesz, następna itd. Co do ceny mylisz się, świetne red dead redemption z przesyłką w stanie idealnym 50 pln :>.

Jedynie jeden z 4 argumentów ma sens, czy ps3 przy wypasionym piecu ma sens, moim zdaniem tak, ale to juz wybór autora topicu :)

Opublikowano

Jakbym miał 7 stówek na zbyciu to bym sobie kupił, 500mg 4-Aco-DMT, 500mg 4-HO-METa i 1g 6-APB Benzo Fury Batch II

Chuj mnie (chyba nie tylko mnie) obchodzi co byś sobie kupił.

@top

Kup sobie akcesoria do komputera i nie odchodź od niego przez całe wakacje (tak jak ja).

Zachęcam Was do wpłacania dużych sum na mojego paypal`a.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...