Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polmt2

sami wiecie kto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam na imię Kamil 15 lat w poniedziałek 16 (proszę o to konto to byłby prezent na urodzinki)

gram w to od początku Obsydianu... (czyli dość długo)

największe osciagnięcie sura 65...

siedzę około 3-4 godzin na kompie...

Jeśli ktoś jest dla mnie miły, odpłacam się tym samym...

Jeszcze raz proszę o pozytywne rozpatrzenie podania...dziekuję

gg - 334809

The past has gone

Opublikowano

nie odbieram PW i nie oceniam ludzi po wieku bo wiem ze nawet i osoba ktora ma malo lat tez moze wiele zdzialac bo ja mam tylko 13 lat i postawilem polmt2 co nie udalo sie wielu informatykom z wieloletnim doswiadczeniem

Opublikowano

Mam na imię Dawid, mam 14lat. Grałem w Metin 2 US. Mój największy tam lvl to 76 (skradziony...) miałem tam 3xP. W privy gram od czerwca tego roku.

GG: 9350529

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

Cześć mam na imię Damian wiek 18lat.

W metina gram 2lata mam duże pojecie praktycznie o metinie wiem wszystko potrafię stworzyć własnego serwera.

Na polskim metku miałem 75 70 65 lvle. Moje hobby to piłka nożna i gry komputerowe ale lubię także dobra muzykę.

Jestem miły, potrafię dotrzymywać tajemnicy, jak coś obiecam to zawsze staram się tego słowa dotrzymać, jestem bystry, czasami jak mam zły dzień i ktoś mnie jeszcze wkurza to potrafię być nie miły.

Dawajcie mi - i 1 Ile tylko się da

:D

Opublikowano

1:Imie:Dawid

2:Wiek:12

3:Zainteresowania:Gry,informatyka,piłka nożna,rugby,motory,wrestling;]

4.Doświadczenie:3lata grałem na pl metku miałem 61lvl (sura wp)teraz gram na P serwach metina,robie spolszczenia.

5.Odpowiedzialność:Bardzo lubię graczom pomagać,nigdy nie zbanowałem kogoś w każdej grze gdzie byłem adminem bez powodu zawsze uważnie patrzyłem czy ktoś jest cheaterem lub wykorzystuje bugi wtedy banuje.

6.Czy używałem cheatów:Nie używam ponieważ nie chcę ułatwiać sobie gry i innym utrudniać,uważam te to noobskie.

7.O sobie:Nazywam się Dawid mam 12 lat mieszkam w Krównikach koło Przemyśla,lubię grać z kumplami w piłę,bardzo lubię informatykę w przyszłości chciał bym zostać informatykiem i założyć własną grę.To chyba tyle ;]

@edit eh nie zdążyłem

Moje GG:7963791

Opublikowano

Imię: Igor

w metina gram od 3lat mój największy lvl na pl to 61 sprzedany

W privy gram od roku mój pierwszy priv to newlongju2

GG 10117439

Shinsso

Cheatów nie używam

GM:NIE

Zainteresowania komputer,gry,sport

Mam dużą wiedzę o metinie

1358177528-U70874.png

Opublikowano

imie:Kamil

Metin2:Gralem 2 lata i odechcialo mi sie juz xD

GM:nie byłem niestety

jestem odpowiedzialny

nigdy nie uzylem cheatow

dziekuje mysle ze sie dostane a i jakby co to ja jercak z irc

Opublikowano

Siemka

Nazywam się Damian. Mam 14 lat w marcu 15. Moim ulubionym gatunkiem jest rpg również mmorpg. Grałem w wiele takich gier np. Rohan, Metin, Maple Story, Jade dynasty, Perfect World i wiele innych. W metina grałem 0,5 roku na polskim. Expiłem głównie postacie kolegom. Na privach za to bardzo dużo grałem. Na kompie siedzę jakieś 3-4 h . Znam się bardzo dobrze na kompie i windowsie powiedzmy średnio zaawansowany mógłbym pomagać w problemach technicznych. Jestem cierpliwy i zaradny również dotrzymuję słowa, niestety jestem tylko człowiekiem i zdarzają się przypadki.Z reguły gram w jinno ale jest mi obojętne królestwo.Adminem i modem byłem już na paru stronkach również modem a właściwie GM na serwie CS więc raczej się trochę znam.Chciałbym być GM na tym serwie ponieważ chciałbym żeby polacy zasłynęli również z własnego priva do metka. Bardzo nie lubię przeklinania oraz przeszkadza mi niepoprawne pisanie.

Pozdrawiam

Damian

Opublikowano

Imie:Michał

Dośw:Od ponad 3 lat w to gram.Bardzo duże doświadczenie w tej grze

Lvl:Na pl'u miałem 78 też sprzedany Sura BM

GG:3519033

Co by tu jeszcze napisać xD

Gram na privach od 3 miechów.Na kompie siedzę jak tylko ze szkoły wrócę czyli Poniedziałek-14:30-Wtorek 14:30-Środa 14:30-Czwartek-16:40-Piątek-12:40.

Sobota 9:00-22:00 lub 23:00 zależy od humoru.Niedziela 9:00 21:30 lub 22:00 bo następny dzień do szkoły :/

Serw:Zpmt2 Shinsoo

Nick:TeeVeeX

Lvl:71

Skille:Sfera P,Ochronka P,Duszek P,Ogniste P,a reszta 1 pkt

Gildia:Ni Ma

Profka:Sura BM

Opublikowano

Imię Piotr

Wiek 17 lat

Zainteresowania chyba jak 90% polskiej młodzieży komputer sport muzyka i astronomia

Hmm.. Jeśli juz chodzi o doswiadczenie zwiazane z grą to swoja przygode z metin2 rozpoczołem we wrzesniu 2007 roku gram na 3 serwerach polskich s1 s5 i s8 najwyzszy lvl to 79 lvl

Staram sie byc sumienni i sprawiedliwy ale wiadoko nikt nie jest idealny a blad to ludzka rzecz ale jesli juz cos robie i sie angazuje w to staram sie to wykonac najlepiej jak tylko sie da

Jesli chodzi o gre to hmm przedewszystkim chcialbym wylapywac tych co graja nie "fair"

na tym etapie tyle wiadomosci o mnie starczy jesli bedzie potrzeba poznacie mnie lepiej

jest krotko i na temat

Pozdrawiam

ps. gg 10484766 w razie jakichkolwiek pytan

22364.png

mojmadaralk5.png

Naruto Fan

Opublikowano

Imię: Piotr

Doświadczenie: Gram w metka od 2 lat a na privach pół roku. Posiadam dużą wiedzę o grze

PL: 63lvl woj i 54 lvl sura

Privy : zawsze 80+ ale to banał xD

Dlaczego ja ?

Uważam, że nadaje się na GM-a, ponieważ mam dużo wolnego czasu,lubię metka ;d i znam się na grze.

Czas : 3-5 h czasem dłużej

Cheaty: nie używam

Zainteresowania : gry komputerowe, muzyka, piłka nożna i dziewczyny :>

Królestwo: Chunjo i Jinno rzadziej Shinsho

kakuzuforyasheprealfa.png

4ctv4egtc1.gif

Opublikowano

Żal walnął kogo kolwiek tak naprawdę -,-

Opublikowano

1.imie

2.wiek

3.dowiadczenie z gra

4.ile mozesz czasu poswiecic

5.czy byles kiedy gm na pl

6.czy jestes odpowiedzialny

7.czy grasz na cheatach

8.krolestwo w ktorym gracie /zamiezacie grac

1. Kuba

2. 17

3. 1,5 roku (najwiekszy lvl na Plu to 73 ) gram od monastyra i od poczatku prv serwerow (longju2, longju 2009, VipMt2 itp )

4. 9h ?? biggrin.gif (baardzo duzo )

5. jestem za mlody za rok mooze biggrin.gif

6. Czy odpowiedzialny hmmm, chyba tak ( Nie Banuje graczy bez powodu, Nie lubie noobkow lagujacych serw spamujacych i tych je*** skillhackerow)

7. Nieeee, sh smierdzi!!! tongue.gif

8. jestem cierpliwy

9. Mam jako taka wiedze o tym i owym biggrin.gif jest ze mna dobry kontakt

10. jestem mily biggrin.gif

i gralem juz wczesniej przed wlamem do bazy biggrin.gif(na polmt2)

cos bedziesz chcial chcesz sie o cos zapytac?? Pisz na GG 7240328 !!!

Pozdrawiam

Opublikowano

Ale rzesz się kolego rozpisał xD Wiecej już nie można było??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...