Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ten Caly Ping Itp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wiec postanowilem sprawdzic szybkosc neta i bylo ok taki jaki oplacam nawet ciupke wiecej xD

ale niepokoi mnie ten ping czy nie jest z nim cos nie tak na forum widze ze macie inne xD

nie mam pojecia co to wiec jakby byl ktos taki mily i mi to wyjasnil bylbym wdzieczny

czy lepiej jak jest duzy czy jak maly?

oto moje ciudo:

jak mam wkleic te linki jak psize ze admin nie pozwala linkowac -,-

Opublikowano
wiec postanowilem sprawdzic szybkosc neta i bylo ok taki jaki oplacam nawet ciupke wiecej xD

ale niepokoi mnie ten ping czy nie jest z nim cos nie tak na forum widze ze macie inne xD

nie mam pojecia co to wiec jakby byl ktos taki mily i mi to wyjasnil bylbym wdzieczny

czy lepiej jak jest duzy czy jak maly?

oto moje ciudo:

jak mam wkleic te linki jak psize ze admin nie pozwala linkowac -,-

jak jest za duzy

to np w grach: albo się za wolno poruszasz albo masz tak zwanego speeda... :P

jak gram w cs'a i mam lagi to goscie mi piszą ze uzywam speed hacka... lol ;D

btw:

edytuj sygnaturkę

tak sobie zrób i po problemie będzie działać :D

zobacz na googlach od czego zalezy wysoki ping mi sie nie chce szukac :>

tu masz linka wstawiasz w

i powinno działać oczywiscie link jest jakby ucięty dlatego ze administrator nie pozwala wklejac takich :>

a wiec gdy klikniesz na ten na dole zostaniesz przeniesiony do tego o który mi chodzi ;d

http://tiny.pl/hqjcj

@down

Jeśli chodzi o cs to cos takiego kiedyś napisałem 2 osobą bo sie pytały jak zmniejszyć ping:

To jest ukryta treść, proszę

71170943.jpg
Opublikowano

0 own? Im więcej pingu w grze tym bardziej się zacina, przeciwnicy klatkują itd. Pow. 100 to tragedia, 70-100 kiepsko, 50-70 w miarę, <50 jest git. Tu chodziło o cs. W innych grach jest trochę inaczej, ale prawie zawsze >100 pingu to źle.

@edit

@up

Podobno można go zmniejszyć wyłączając antywira i inne programy obciążające neta, oczyszczając kompa ze zbędnych śmieci. Zależy też od odległości od centrali. Czytałem o tym trochę i nie wiem czy tak jest wszędzie, ale w neostradzie możesz do nich zadzwonić prosząc o zmianę trybu działania modemu z interlaved na fast.

Opublikowano
0 own? Im więcej pingu w grze tym bardziej się zacina, przeciwnicy klatkują itd. Pow. 100 to tragedia, 70-100 kiepsko, 50-70 w miarę, <50 jest git. Tu chodziło o cs. W innych grach jest trochę inaczej, ale prawie zawsze >100 pingu to źle.

@edit

@up

Podobno można go zmniejszyć wyłączając antywira i inne programy obciążające neta, oczyszczając kompa ze zbędnych śmieci. Zależy też od odległości od centrali. Czytałem o tym trochę i nie wiem czy tak jest wszędzie, ale w neostradzie możesz do nich zadzwonić prosząc o zmianę trybu działania modemu z interlaved na fast.

100 pingu np. w warrocku to znaczy że sie nie ma lagów

to zależy od szybkości jaką dysponujemy

http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=66512

rejestracja do all priv serwerów by me!