Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Czołgi Christie

Ravoner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co to za czołgi? Gdy ogladalem zmiany w drzewkach technologicznych zauwazylem ze u amerykanow maja je dodac? Czym one sie charakteryzuja i jakie beda mialy poziomy?

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Osobiście zauważyłem to z kolegą jakieś 2 tygodnie temu, byliśmy ciekawi o co chodzi i doszliśmy do wniosku, że wygląd tych czołgów jest bardziej niż dziwny oraz nazwa drzewka może pochodzić od nazwy zawieszenia na jakim są te czołgi ( info o tym podpiąłem pod " zawieszenie " ).

9c5e8497803a7cb2gen.jpg

Dzięki znajomemu mam teraz zaje**stą nazwę :F

Opublikowano

To zawieszenie było wykorzystywane w czołgach lekkich, było bardzo zwrotne ( nie traciło się wiele prędkości ) oraz dobrze radziło sobie w terenie ( posiadając gąsienice ) więc można się spodziewać, że będzie to nowa linia scout'ów ale ręki nie dam sobie uciąć. Ewentualnie mogą to być czołgi kamikaze sądząc po wyglądzie.

9c5e8497803a7cb2gen.jpg

Opublikowano

Gdzie można zobaczyć te czołgi ?

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Chore, 130 km/h o.O ( M1938 ). Swoją drogą , może będą to płatne czołgi, trzeba będzie coś dodatkowego wykupić ? Jeżeli mają mieć takie właściwości...

9c5e8497803a7cb2gen.jpg

Opublikowano

Ten czolg bedzie dobry do wykrywania xD

138km , przecierz jak to pod 100 tonówkę podjedzie z próbą ztaranowania na full spedzie ... xdd

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Słyszałem że ten czołgi mają pancerz podobny do Hetzer'a czy AMX 40. Dziewięć na dziesięć pocisków odbitych. : ) Będzie ciężko z góry mówię.

gj6Xe.png Pomagam na GG ( 9509484 ) i PM. Jeśli masz sprawę to pisz ; )
by Valky

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...