Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Extreme Silkroad R Gold Farma 120lv

erykraczki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam.

mam 120lv na extreme silkroad r i chcialbym zrobic gold farme ale nie wiem jak.

mam s-bota

prosze o pomoc

Opublikowano

nie widze problemu.. taxujesz chara do 76, puszczasz na snipery i bocisz, char zbiera golda, co jakiś czas zmieniasz mu spota na moby o wyższym lvlu. Jeśli ma to być pojedyncza goldfarma to zrób jakiegoś nukera ze spearką.

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

Opublikowano

nuker ze spearem jako goldfarma raczej odpada, wszyscy wiedzą ze najlepsza goldfarma to nuker s/s. Ja bym polacał tez leciec na gapie -9, głównie dlatego że dłużej bedziesz dochodził do 116lvla, od którego jak wiadomo nie ma juz dropów [mozna dropic tylko 12d w temple które dropia raz na tydzień].

Opublikowano

na tym serwerze nie ma dropow od 111lv cale mirror dimension tylko wypadaja gold oraz jakies inne smieci. dropy tylko sa od 70 do 110

dzieki za pomoc

Opublikowano

Sorry moj drogi ale gram na tym serverze juz od ponad 3 miesiecy i wiem ze w Alex dropy itemow i golda są do 116lvla. od 116 w alex nie dropi juz nic ani gold ani itemy i dopiero wtedy mozna sie przeniesc expic do temple.

Opublikowano

nuker ze spearka z racji tego, iż ma sunową broń i częsci setta, co za tym idzie - wiekszy exp, więcej golda, A wiadomo, że nuker ze spearką rosnie w sile z wyzszym lvlem:)

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

Opublikowano

nie wiem jak ty grasz ale ja w mirror dimension expie ciagle i z mobow 116 i 117 lv wylatuje wszystko oprucz dropow typu zbroja bron i bizuteria. a gold wypada ciagle.

Opublikowano

przecież pisze że możesz expić w ALEXANDRII POSTACIĄ DO LVL'A 116-ego, a nie że od mobów ze 116lvlem nie lecą dropy.

JEŻELI TWOJA POSTAĆ MA LVL WYŻSZY NIZ 116 W ALEXANDRII Z MOBOW JUŻ NIC WYPADAĆ NIE BĘDZIE!!!!

I dlaczego powinieneś POSTACIĄ do 116lvla expić w Alex? A no dlatego że będziesz dropić I golda i itemy. A jak pójdziesz expić w Temple to będziesz miał już tylko drop golda, i raz na tydzień dropnie tobie Magic 12DG.

Czy to tak trudno zrozumieć? a pozatym skoro masz już jedną postać 120lvl nie wiem jak możesz o tym nie wiedzieć..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...