Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytan dotyczacych wierzchowcy.

Qadam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od kilku dni gram na pl-u i nie zabardzo orietuje sie w nowosciach typu wierzchowce, ale mam zamiar sobie kupic świadectwo wierzchowca za 99 SM i tu rodzi się pytanie jakiego wierzchowca najbardziej oplaca sie kupic, Lwa, Wilka czy Dzika ? I na koniec jeszcze jedno malutkie pytanko czy jak kupie tekie świdectwo np. Lwa to będe je miał na zawsze ?

Za pomoc stawiam lajka/plusa.

Opublikowano

Ok na tydzien, ale na tydzien uzywania czy na okres tygodnia rzeczywistego czyli ze czas na wierzchowcu leci nawet jak nie gramy ??

Opublikowano

Ogólnie te zwierzęta róznią sie tylko wyglądem. Jak zdobedziesz swiadectwo, wymieniasz je u stajennego na pieczeć MŁODEGO WIERZCHOWCA wybierając przy tym bonus. Jak masz lv 35 i 11lv konia mozesz dodatkowo wymienic ją na pieczęć DZIKIEGO WIERZCHOWCA (musisz posiadac zwój ewolucji) itp. Ogólnie masz dużo opisane tutaj

http://wiki.metin2.pl/index.php/Mega_Wierzchowce

Pozdrawiam.\

PS. Czas leci nawet jak nie gramy.

Opublikowano

Nie polecam kupować go z IS wydropienie takiego wierzchowca to nie problem. !

Ten wierzchowiec jest na tydzień od momentu wymiana świadectwa na pieczeć ( czas leci nawet jak nie używasz ).

W IS jest takie coś jak " mega przekąska " czy coś takiego - przedłuża okres życia wierzchowca o 7, 15 lub 30dni.

Opublikowano

Aha, ok ale z czego leci wierzchowiec ?? i czy jak jestem w grze to mi czas tylko leci czy jak jestem poza gra to czas tez mi leci ?

Opublikowano

Wierzchowce dropią z każdego metina od godziny 19 do 21 każdego dnia :)

Nawet jak jesteś poza grą (wylogowany) to czas leci.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...