Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Instancja - dobre itemy. Łotr

Shiniox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam pytanie.

Z jakiej instancji lecą dobre itemy dla Łotra na 55 lvl? Żeby jakieś zbroje dużo hp, ataku zrecznosci dawały ?

Będą like'i : )

Może być też instancja z której leci dobry łuk/kusza dla zwiada.

Opublikowano

zs i dl to skroty od Fortecy Zurhidronu i Auli wladcy demonow, te instacje sa na wulkanie aotulia, zeby je zrobic potrzebujesz dobrej 12 odobowej ekipy na 55 lvl jak Ty masz albo jakiegos koksa:) set dla kazdej klasy na 55 lvl leci z tej instanji i jest naprawde dobry tak samo leca z tych instnacji bronie na 55 lvl, potem polecam bronie z craftu na 60 lvl i bronie z raksy diamentowej na 62 lvl, na 65 lvl masz juz gafu castle hard a na 70 z tosha hard

Opublikowano

Angelusion

raksha jest na 60lv a KT jest na 62lv.

Najlepiej to właśnie DS/ZS. z HoS(Aula ocalałych) tez lecą sety na 55lv ale juz troche słabsze.

Jeśli nie chodzisz jeszcze na instancje i nie dropisz itemkow ( kupowac sie nie oplaca chyba ze wystatowane) to najlepiej miec te sety na 55/60/65/67/67-70/70 z misji. ja Expilem na 2x expie od 55 do 70 w troche ponad tydzien to nie mialem czasu na instancje i na tym EQ z questow jakos dawałem rade. Jedynie instancje to z pomocą :]

Bronie na 55lv są słabe. proponuje zebys sobie kupil ciern yawaki na 60lv. Teraz nie sa drogie (+16 t9 ld) po 10kk-12kk.

a jak nie masz kasy to najłatwiejszy sposób na zarobek:

Kupujesz certyfikaty nauczania i zakladasz druzyne honorowa. Zapraszasz do niej 1-30lv i lecisz na KS. zbierasz najlepiej tylko itemki warte ponad 1,5k tak do pierwszego bossa i relog sprzedajesz itemki i znowu. Ja tak dziennie jak gralem okolo 4h to 2,5kk kasy wpadlo. tydzien i masz juz pro kose na 60lv.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...