Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siema, pewnie jestes adminem/ką na serwie zombiecraft. sprawa jest tak gram z kolegami każdy z nas zarobił 40 tysięcy i kupiliśmy sobie działki, wchodzę na drugi dzień wszystko ładnie działa, bylem w kopalni i musiałem na 1 godzinę wyłączyć komputer i jak wróciłem na serwer i idę na swoją działkę i nie mogę nic na niej robić, napisałem na czacie ,,/rg list" i pisało ze nie mam działki, proszę o pomoc mam nick: Aquenin

Znawca
Opublikowano

nie działa..

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

Ogłaszam konkurs na najładniejszą budowle na naszym serwerze na Modach. Główną nagrodą do wygrania jest GiftCode do minecrafta

Regulamin:

-Budować można tylko na swojej działce

-Texture Pack domyślny Minecrafta

-Czas trwania konkursu do niedzieli 5.08.2012 do godz 10.00

-Rodzaj i wykonanie budowli – takie jak kto lubi

-Osoby chętne muszą zamieścić na forum swój udział w dziale projekty poprzez napisanie swojego nicku i nazwy działki na której budują viewtopic.php?f=22&t=318&p=977#p977

-Nie kopiujemy gotowych projektów ze stron - wszyscy mają równe szanse

-Oceniany jest całokształt czyli wszystkie pomieszczenia w domku od wewnątrz, na zewnątrz domek, cała działka

Nagrody:

1 miejsce - GiftCode

2 miejsce – VIP

3 miejsce – działka duża

Pozdrawiam Team ZombiCraft

Opublikowano

Serwer jest nastawiony na kase. Żeby postawić transmutation table trzeba mieć vipa?? Według mnie serwer to dno.

Pomogłem daj +

Opublikowano

tablet jest zablokowany ogolnie po to by nikt nie kopiował jak glupi - jest tylko dla vipa, bo vip'ow jest malo i wtedy mamy kontrole nad tym ;) - serwer nie jest nastawiony na kase, bo wszystkie itemki sa praktycznie odblokowane, chulaj dusza - a co do cuboidow tak sa one ograniczoen bo serwer musi się utrzymać bo mało nie kosztuje, pozdrawiam Team Zombiecraft

Opublikowano

Serwer genialny! Dużo modów! Ogarnięci Administratorzy ! ZERO LAGÓW! Długie godziny spędzone na tym serwerze. A ten konkurs na GiftCode - genialny pomysł. Serdecznie zapraszam! POLECAM WSZYSTKIM ZNUDZONYM MINECRAFTOWICZOM!

KsOC7.jpgPOMOGŁEM? KLIKNIJ LUBIĘ TO!
Opublikowano

Jedyny taki serwer... Najlepszy serwer na świecie. Polecam i to bardzo serdecznie ten serwer.

Użytkownik operujący ten Temat został zbanowany, prosił bym o zamknięcie Tematu.

//nieregulaminowa sygnatura - gif

//BR3ND

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...