Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Wojownik - MW - Berserker

!.Szymcio:*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Szukalem postaci ktora dobrze walnie, ale i niezle przytankuje.

Moj wybor padl na Wojownika u Gai, sek w tym ze wogole nie znam tej postaci.

Tzn. Jakie kamyczki? Jakis build? Pet (Poczynajac od T1 do T4/5, poniewaz chce zaczac zupelnie od nowa z powodu bana :mellow: )? Pety na pasek (Poczynajac rowniez od T1 po T4/5)? Topor 2H czy 2 x 1H ? Jakie bony do eq?

Na rozkrecenie moge miec troszke kaski , mam 3 stare konta z lekkimi srodkami utrzymania - cos kolo 250kk - 350kk.

Co za te rupie kupic?

Chcialbym sie tez dowiedziec jak jest z ta postacia na wzyszych lv, czy jest brana do pt i pod jakim wzgledem (DD? Tank? Czy cos innego?).

Pozdrawiam.

61093c6efb.png

Opublikowano

MW - to nic innego jak DD.

Pety - możesz brać zbilansowane pety pod def i atak, ale proponowałbym tylko i wyłącznie do ataku.

Pasek - Oczywiście kenty( jak masz kase) , z braku kasy polecam orki - do większego ataku, yeti do dużej ilości hp

Kamyki - Żywotność / Siła

Bony - Pod atak

Broń - Jeżeli zależy Ci na szybkości to 2 toporki , jeżeli na sile uderzenia to toporek 2h

Party - Bardzo często biorą ze względu na zadawane obrażenia, oraz w razie jakiejkolwiek pomyłki mógł przetrzymać troszkę moba na sobie

Opublikowano

Mam kolege który ma MW 90 lvl (teraz robi żołnieża )

MW to klasyczny DD

Pet zwiększający atka/obrone najlepiej kup sobie takiego z wysokim lvl będzie expić za ciebie

Pety dla woja: Ork/Yeti-->Jastrzębiec-->Anioł(opcjonalnie)-->Cerber-->Martwy Tyran(fajna bestia i jaki lans B)

O co chodzi z tym paskiem ?

Broń polecam 2h ma kopa.

Biorą bo dobrze bije wrazie potrzeby ściągnie na siebie uwage i bo brakuje często tanków i DD

Wczoraj byłem w arid i były 4 uzdro i ... JA

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...