Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trudny loch małp vs Mental 45lv

Hoottero

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć czy ogarne po kilak grupek chociaż w trudnym lochu i czy ogólnie dropnie medal na 45lv ? Według wikipedi od 45-60 dropią. Z silnym mam 450defa + buff pomoc 23% i błogo 14% ewentualnie można buffa troche podepxić.

Opublikowano

Czy medal Ci dropnie ? hmmm mało prawdopodobne. A pare grupek powinieneś dać radę.

Opublikowano
o.O no w trudnym możliwe, że tak jest... nie wiedziałem o Tym o.O Ale jak Wiki tak mówi, to chyba tak jest.
Opublikowano

Szanse takie jak w łatwym :) Medal dropi 45-60 więc śmiało możesz tam dropić. :)

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

Heh, ja w trudnym lochu medale dropiłem już na 41lvl'u. :)

Szanse takie jak w łatwym :) Medal dropi 45-60 więc śmiało możesz tam dropić. :)

To ty chyba nigdy w trudnym lochu nie byłeś.. o.O

Na 41lvl'u po 1h dropienia ( bez rękawicy ) wyszłem z 22 medalami. -.-

Opublikowano
To ty chyba nigdy w trudnym lochu nie byłeś.. o.O

Na 41lvl'u po 1h dropienia ( bez rękawicy ) wyszłem z 22 medalami. -.-

Chyba na privie -.- Dziwne ,bo ja na Syriuszu z miesiąc temu 45 mentalem podczas robienia misji na ozdobny łuk.

2 medale w 50 minut :) Więc powodzenia

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Opublikowano

Załatw sobie dobrego buffa. Idź do ostatniej komnaty i tam drop medale. W 1h można zdobyć ponad 15 medali. Z 45 lvl i koniem bojowym dasz radę.

Kliknij!

Interwencje bramkarskie, kilka zdjęć z mojego życia. Piłka nożna- Goalkeeper! Wejdź polub i poznaj smak prawdziwej piłki!

Opublikowano

Z rękawicą złodzieja na 100% by ci dropnoł :) co do grupek to jak załatwisz sobie buffa to spokojnie.

1341493750-U674515.jpg

Sygnatura mojego autorstwa.

Chcesz sygnaturę i avatar pisz pw.

Opublikowano

45 Lv eq 8/+9 buff trudny loch , tylko komnata z Lordem obowiązkowo. I medale wydropisz sporą ilość nawet bardzo duża ilość i kamyk duchowy wpadnie z Bossa

Opublikowano

No wbiłem 46lv zaraz podexpie buff będzie ok. 20% + 460defa, przeszło 8k hp styknie w miarę ? :D

Powinno styknąć :D

Napisz jeszcze jakie eq masz i jakie bony z pż.

Przyda się komuś może ,a my Ci powiemy dokładnie . :)

Opublikowano

Drop byłby niezły ale lepiej na 50-55. Dasz rade kilka grupek, ale całego spota nie bierz.

Opublikowano

mało ataku ;(

softuser.jpg

Dawajcie + jeżeli pomogłem to nic nie kosztuje.

Jeżeli potrzebna pomoc pw pomagam tyle ile w mojej mocy.

I love Rock.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...