Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Błąd >>>Can not read Registry<<<

XmatolekX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oto mój problem:

Wyjechałem na wakacje do dziadków. Z mojego domu wziąłem pendrive'a, aby na ich kompie wgrać 4Story. Wgrałem.... włączam i..... ''Can not read Registry''.

Jest już dużo stron na ten temat, ale wszyscy podają tę samą odpowiedź - pobierz paczkę ze strony megaupload. O ile wiem ta strona została zbanowana. Nie wiem co robić!

Help!!!!!

Opublikowano

Hmmm. Moim zdaniem zadna paczka nie jest potrzebna a wg jakie masz 4story bo jest ich duzo masz PL EG Global itd...

Jezeli wyskakuje Cant Not Read Registry to masz jakas zagraniczna część Moze musisz pobrac nowe 4s albo znowu jest Atak Hackerski na serv

Opublikowano

Masz tu przecież opisane, http://www.mpcforum.pl/topic/237309-problemy-z-4story-porady/

Skoro nie działa sposób ręczny bo już nie ma tej paczki to masz drugi sposób, który polega na przeinstalowaniu gry, tj. ściągasz instalke z 4story.pl i ją instalujesz.

Chcesz zarobić na własnym cheacie/bocie? Pisz na PM

Cracking, analiza programu/strony, boty (także web), cheaty

kwoh2cmd.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...