Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] [FIX]BugSplat

Stivir

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema wiem jak naprawić bug splat przejdzmy do rzeczy

1.Pewnie zle zainstalował się wam klient

2.Mialem tak samo niektorym pomaga wejscie lauchera w rogu prawym mamy 3 znaczki zamknij opcje i zminilaizuj klikamy opcje i klikamy napraw

3.Nie którym pomogłem ale niektórym też i nie wiec jak dalej nie działa

4.trzeba sciognąć klienta league of legends zainstalowanego całego lub nie z innego hostingu ja pobrałem z linku podanego na dole jest to wersja (Nordic and East) czyli polski lol

5.Cieszymy sie grą

Link:http://www.gamershel...oad_78992.shtml

Opublikowano

Ta tylko ze ja mam rozwiązanie ktorego Root nie wie jak zrobić do tej chwili :) robiłem to samemu i jakoś mi poszło wgl instalke mialem zepsuta z zepsutej instalki zrobiłem całego lola dziala i doceń moje starania że wgl chciało mi sie to napisać :) dzieki mojemu sposobowi mozesz nawet i wiele błedów se naprawić polecam :)

Opublikowano

Ta tylko ze ja mam rozwiązanie ktorego Root nie wie jak zrobić do tej chwili :) robiłem to samemu i jakoś mi poszło wgl instalke mialem zepsuta z zepsutej instalki zrobiłem całego lola dziala i doceń moje starania że wgl chciało mi sie to napisać :) dzieki mojemu sposobowi mozesz nawet i wiele błedów se naprawić polecam :)

Nie mam takich błędów z grami ..;d
Opublikowano

Po 1. Ogarnij ortografie jak i gramatykę bo zrozumieć tego nie można.

Po 2. Pisz jakoś estetyczniej i nie taką wielką czcionką.

Po 3. Dodaj skan do pliku.

Game Over

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie dam skanu bo to waży ponad 2gb a wgl to normalne jak masz antivirusa to wiesz nie wykryje obecnie sam tego używam

@ref

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Badziew a nie poradnik... Bugsplat moze miec miliarsy powodow a twoj sposob nie dziala. Pozdro

Opublikowano

Lolz niby nie znalismy rozwiazania? Hahahaha. Gdy ktos pisal mowilsmy repair, reinstall itd.

Poradnik 0,005/10 estetyka a wlasciwie bez niej, gramatyka to samo, ortografia tez, przekaz 0,005 bo ma linka i cos tam przekazuje.

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

• 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...