Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Goldy.

Torezz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, w FAQ battlefield heroes wyczytałem że abym dostał złotą broń to muszę mieć koszulkę w inventarzu, do tej pory miałem ją na sobie a dopiero teraz zdjąłem i tu moje pytanie:

Czy dostanę złotą broń mimo iż nosiłem koszulkę hiszpanii na sobie? I kiedy rozdadzą te bronie?

Opublikowano

Q: Do I have to have the jersey equipped in order to get the gifts?

A: No. You just need to have it in your inventory.

Znalazłem ten fragment w FAQ, czyli wychodzi na to że wystarczy że będę ją miał w ekwipunku a nie na sobie?

Opublikowano

ja nie miałem założonej na finale ale od razu kiedy ta oferta się pojawiła kupiłem koszulkę i teraz jest pytanie czy dostane gold AK :s ?

proszę o odpowiedz bo nie mam gold broni i nie wiem czy nie pisaćdo supportu :s ;/

@edit

sora ale koleśup napisał to w tym samym momęcie ale i tak zostaje pytanie czy mam pisać do supportu i wgl czy wy dostaliście ?

NIE BĄDZ ŻYŁA DAJ DIAXXA !!!

(KLIKNI NA OBRAZEK)

HAHHAAHjp_xshxhsq.jpg

TROLOLO

Opublikowano

Golden bronie pojawią się po aktualizacji. Teraz nikt ich nie dostał. Nie piszcie do supportu, aktualizacja powinna niedługo się pojawić.

Opublikowano

Podjąłem decyzję, skoro piszę że wystarczy mieć koszulkę w ekwipunku a nie na sobie to tak zrobie ;p

Teraz pozostaje czekać na aktualizacje o której mówił Googluś.

Opublikowano

Wystarczy, że masz ja kupioną [nie musi być założona ^_^ ]

Rozdadzą je między wtorkiem a czwartkiem [oficjalne info] ..nie spinać, kto ma dostać, dostanie.

Opublikowano

Dlaczego nie dostałem jeszcze tej złotej broni? Z newsa na stronie głównej wynika że już rozdano te bronie.

@up: Dzięki kolego.

Opublikowano

No dobra ale ja na przykład dobrze obstawiłem tylko nie wiem gdzie i jak odebrać goldena. Jakieś porady?

@Edit

Ok już wiem. Jeszcze do 7:30 można kupić ich koszulkę, a potem dostaniemy goldy.

Opublikowano

7:30 mówisz? Która godzina będzie wtedy w Polsce?

Edit:

Wiadomość z Facebooka:

"Złote pistolety nie zostanie przyznane natychmiast.

Hiszpańskie koszulki są na sprzedaż do 07:30 UTC jutro rano (wtorek 03 lipca)

Po jej usunięciu musimy zebrać tych, którzy mają Hiszpańską. Istnieje ponad 20 milionów bohaterow, to może trochę potrwać.

Następnie musimy się upewnić, że wszyscy bohaterowie dostali broń, a to oznacza uruchomienie skryptu, którego działanie może trochę potrwać, jeśli istnieje wiele z nich.

Twoje złote pistolety trafią do Ciebie, ale to zajmie kilka dni pierwszy i będę informować Państwa o tym, kiedy to się wydarzy, więc zachowaj twoje oko jest otwarte. "

Opublikowano

@ref

Na stronie głównej zniknął wpis o złotych broniach, dlaczego? Oszukali nas?

@ref

Na stronie głównej zniknął wpis o złotych broniach, dlaczego? Oszukali nas?

\

http://www.battlefieldheroes.com/en/forum/showthread.php?tid=351700 wpis nadal jest ! nie oszukali nas

:D:D:D

NIE BĄDZ ŻYŁA DAJ DIAXXA !!!

(KLIKNI NA OBRAZEK)

HAHHAAHjp_xshxhsq.jpg

TROLOLO

Opublikowano

Ja nie mam go na stronie głównej, nie mogę się doczekać szwajcara.

Kazdy juz sie doczekac nie moze ja tez czekam na szwajcara.

P.S. O ile ja pamietam to na jakims angielskim forum ktos pisal ze w srode bedzie rozdanie.

ale to zapewne nie oficjanle

Ja podjąłem decyzje ze czekam max. tyg (ok. niedzieli / poniedzialku ) i dopiero do suportu bede mial zamiar pisac.

//nieregulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...