Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]Jak zagrac w minecraft

Frappi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej.

Bardzo duż ilośc gracz przekonuje mnie abym w to zagrał zanim zaczne hejtować ;d. Dacie mi jakiś poradnik jak w to grac?. w sensi dkładniej chodzi mi o to jak to bobrac gdzie zrobic konto i inne rzeczy tego typu.

'' Nigdy nie rozmawiaj z debilem. Na początku zniży cię do swojego poziomu a następnie pokona inteligencją ''

Opublikowano

Konto + Pobieranie: minecraft.net

Aby zagrać na tym co pobrałeś musisz mieć konto premium (90 zł, chyba że znajdziesz taniej, pewnie podróbka), jeżeli chcesz zagrać to pobierz pirata, jednakże na tym forum nikt Ci go nie udostępni.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Są strony na których można pobrać pirata ale nie dam linka bo to prawdopodobnie nie dozwolone na MPCforum.

Aby go kupić musisz wejść na minecraft.net i zrobić tam konto i tam mozna kupic minecrafta za ponad 90zł :O ( wyjechali z tą ceną :O Batlefield'a 3 kupiłem za ponad 60zł :O )

A jak chcesz zobaczyć jak sie gra czyli podstawy gry polecam poradniki z Youtube. Ja osobiście zaczołem grać w MC odkąd znalazłem w necie poradnik jak graćw Minecrafta od CTSG :)

Opublikowano

Tutaj masz oba lunchery do pobrania:

http://www.mpcforum.pl/topic/481266-minecraft-darmowy-launchergra/

A tu tutorial jak zacząć:

http://www.mpcforum.pl/topic/572525-mega-tut-jak-dobrze-zaczac-gre-w-minecraft/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...