Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jax - Grandmaster at Arms - Mistrz Broni

Why

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

Czyli to jest kolejny poradnik z serii "Zrobie jakiś shit, userzy mi wszystko porawią, poradnik będzie dobry, a ja się pod tym podpiszę" ?

Opublikowano

Kurwa, jak ja napisałem tez mnie hejtowali -,-

Tutaj każdego hejtują, build taki sobie, reszta jest OK! Nie da się tego tak jakoś podzielic ze kazdy zadowolony bedzie z tego ...

Jeden chce tek drugi inaczej bo to jest normalne.

@down

padłem xD odbyt <3

OndteAw.png
Arcymistrz
Opublikowano

@up

Czyli to jest kolejny poradnik z serii "Zrobie jakiś shit, userzy mi wszystko porawią, poradnik będzie dobry, a ja się pod tym podpiszę" ?

Any problems? Zapraszam na TS3, lub NA, pogadamy, bo przez kabelek, też mogę tak pisać, a co do tego, jeśli Ci nie pasuje, proszę zrób swój :) No spx, ale każdy gra jak chce, każdy ma swój build, nie każdemu coś zawsze dopasuje, a ludzie w twoim typie, albo nie mają 30 lvl, albo mają 30 lvl od x czasu, i grając moim buildem przegrywają, ponieważ nie mają pojęcia jak grać, oglądając tylko obrazki w każdym tutorialu, no to proszę Ciebie, albo zacznij myśleć, albo skończ z forum bo wątpię, abyś miał jakiekolwiek doświadczenie w grze jak i na forum. Z tobą skończyłem, nie mam powodu czytać więcej twoich, za przeproszeniem, żal dupę ściskający komentarzy, nic nie wnoszących, które tylko hejcą, @Keniger, potrafi napisać kulturalnie, i z rozumem, ma podejście jak i doświadczenie, a po tych pijawach z 300 postów, jedynie jak zabłysnąć to forma wypowiedzi, a nie hejt, który mam głęboko w odbycie.

Opublikowano

Fakt build do dupska. Powiedz po co komu doran w late game jeśli można kupić plemienną, rabbadona czy kwrio? Cokolwiek co dało by nam jeszcze większy dmg lub surv.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Jax dobry jest pod AP(nie full) , wali ostre DMG z W . Ja bym dał TF przed Xetech Gunblade, TF daje nam dosyc dobry attack speed i kryt . Po TF i XetechGunblade dałbym Rylai's Crystal Scepter. W twoich buildach widać , że chcesz , żeby jax miał duży atak z łapy . Jak dla mnie Jaxa lepiej robić troche AP .

Moja propozycja buildu: Ninja tabi/Mercury , Trinty force , Xetech gunblade , Rylai's crystal scepter , Guinsoo's Rageblade , na koniec to zależy od was , ja zwykle na koniec biorę Warmog armor lub Atma's Impaler

Arcymistrz
Opublikowano

Fakt build do dupska. Powiedz po co komu doran w late game jeśli można kupić plemienną, rabbadona czy kwrio? Cokolwiek co dało by nam jeszcze większy dmg lub surv.

Fakt, nie będę Ciebie wyzywał bo się ogarniam :D, ale czy to naprawdę nie jest tak logiczne, że w late game, dorana się sprzedaje? No sorki, ale takie dziwne uwagi, pytania, zadają 20 lvl-, naprawdę logika jest tu oczywista, i dorana w late się sprzedaje.

Jax dobry jest pod AP(nie full) , wali ostre DMG z W . Ja bym dał TF przed Xetech Gunblade, TF daje nam dosyc dobry attack speed i kryt . Po TF i XetechGunblade dałbym Rylai's Crystal Scepter. W twoich buildach widać , że chcesz , żeby jax miał duży atak z łapy . Jak dla mnie Jaxa lepiej robić troche AP .

Moja propozycja buildu: Ninja tabi/Mercury , Trinty force , Xetech gunblade , Rylai's crystal scepter , Guinsoo's Rageblade , na koniec to zależy od was , ja zwykle na koniec biorę Warmog armor lub Atma's Impaler

Tak dobrze piszesz. jax jest dobry pod ap, jednak lepszy pod offtanka z rabadonem na koniec, bo w late game, jak wyjebie z ulta + dobrze użyte W, to ojapierdole i jeszcze trochę

Opublikowano

Fakt, nie będę Ciebie wyzywał bo się ogarniam :D, ale czy to naprawdę nie jest tak logiczne, że w late game, dorana się sprzedaje? No sorki, ale takie dziwne uwagi, pytania, zadają 20 lvl-, naprawdę logika jest tu oczywista, i dorana w late się sprzedaje.

Ja tu nie jestem od domyslania się. Widzę w buildzie dorana więc się pytam na co ten syf jest potrzebny. Poza tym w poradniku nie ma nic o sprzedawaniu dorana i kupowaniu czegoś innego.

fjlw0o.jpg

Arcymistrz
Opublikowano

Ja tu nie jestem od domyslania się. Widzę w buildzie dorana więc się pytam na co ten syf jest potrzebny. Poza tym w poradniku nie ma nic o sprzedawaniu dorana i kupowaniu czegoś innego.

Nie chcę dostać procent więc napiszę inaczej. Czy twoje doświadczenie w LoL'u jest takie znikome, że jest aż tak trudno się domyślić o tym, że trzeba sprzedać tego jebanego dorana? + na czerwono czcionką 24 pisze, że jak chcesz to kup sobie te buty!

Opublikowano

Nie chcę dostać procent więc napiszę inaczej. Czy twoje doświadczenie w LoL'u jest takie znikome, że jest aż tak trudno się domyślić o tym, że trzeba sprzedać tego jebanego dorana? + na czerwono czcionką 24 pisze, że jak chcesz to kup sobie te buty!

Tak moje doświadczenie w lolu jest tak znikome. Więc doradzasz kupić mi drugą parę butów tak?

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Początkujący nie wymieni dorana na coś innego, bo "w poradniku tak nie pisało". Sam sobie zaprzeczasz. A i nadal życzę powodzenia w stackowaniu malleta i TF.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Why to prawda początkujący nie zmieni ,za głupi na to.

a ty StudzeKisiel jesteś w chuj uparty :D.

Co do buildu to nie wiem , może być ja tam mam swój build :P i koksze więc spoko.

Moim zdaniem początki jak już trochę kasy jest to pierw latarnia a później inne itemki - Ja tak grałem i koksiłem w sumie dalej na 3vs3 jak mam ogar team i idę pod swój build to gitara jest , a co do latarni przydaje się też dlatego że masz darmowego warda :P zawsze coś na początek jakiś głupi dodatek a też się przyda.

Ja polecam początkującym uczyć się grać Jax 3vs3 lub 5vs5 - spokojnie dacie rade solo top jak ogarniecie.

i WW jungla - początki nim w jungli możecie lajtowo jest później go odrzucicie i będziecie junglować innymi;) ale ww na początek na 5vs5 najlepszy , wystarczy ogarnąć.

Wiem że to twój poradnik i sorki że wyjechałem tu z WW.

edit: żeby nie było hejtów początki chodzi o np. 2-3minuta itd jak już jakaś kasa wpadnie a

zaczynam z butami i 3poty ;).

no i lubię to leci.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...