Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vip Hack 3.10.09

Noobel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak Działa to dam edita :P

@Edit! - WR wylączył się po wejściu do roomu ;[

Opublikowano

NAPEWNO TOBIE CHYBA. Najlepsze ze mam viste i mi nie działa! poradzczie cos ! gralem . i bylem na obiedzie .znowu wlaczam kompa i pisze cos takiego: Ze aplikacja debugowana itp

up: jak nie moj nawet brat puscil spammera na international ze stronka

sygna4.jpg
Opublikowano
NAPEWNO TOBIE CHYBA. Najlepsze ze mam viste i mi nie działa! poradzczie cos ! gralem . i bylem na obiedzie .znowu wlaczam kompa i pisze cos takiego: Ze aplikacja debugowana itp

łamiesz światowe prawo praw autorskich

///powinien zostać ukarany

#down

działa tylko źle włączasz

Opublikowano

Oświećcie mnie , jak to włączyć ?? Bo jak włączam injectora a później WR to injector , nie włącza hacka . Jest tylko zminimalizowany . tak jakby to ująć

Opublikowano

co ty koleś pierdolisz - pobrałem go już wczoraj a twoja wstawka jest z dzisiaj - podałbym link do innego forum z którego go pobrałem ale zakaz reklamy - normalnie kolo wymiatasz - takich jak ty mi żal - no kurwa przywłaszczył sobie hacka - oszust pierdolony!

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...