Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TribisMt2 [Hamachi]

callo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kiedy naprawicie ?

Jeśli ja to ty, a ty to ty, to kim jestem ja? A może ty to ja a ja to ty a ty to ty a ja to ja?

Pacz na hooby, potem pomyśl xD

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszelkie informacje znajdziecie na www.tribismt2.pun.pl .

Mamy kilka błędów do naprawienia. Wyłączamy po to, zeby lepiej Wam się grało ;/.

Proszę o wyrozumiałość i cierpliwość ;/.

Opublikowano

Napiszę to po raz kolejny do wszystkich nowych i nie nowych użytkowników. Strasznie trudno jest mi Wam odpisywać na hamachi zwłaszcza , że 20 osób pisze mi o tym samym. Przez bardziej mnie lagujecie. Nasza współpraca w wyłapywaniu błędów i naprawianiu ich była by o wiele szybsza gdybyście zgłaszali nam błędy na naszym forum serwera.

ADRES FORUM: www.tribismt2.pun.pl

Z góry dziękuje. Wszelkie błędy postaramy się jak najszybciej naprawić. Dodam, że jest to mój pierwszy raz ;/.

P.S dotychczasowe błędy zostały naprawione. Więcej info na forum serwera.

Opublikowano

UP

Jest ON tylko mała przerwa była.

A co do serwa naprawdę polecam, godny podziwu. Widać że team się stara i co jakiś czas dodaje nowe rzeczy. Więc wbijcie a nie pożałujecie.

Gram w shinso nick Izrael :>

Opublikowano

Właśnie kończymy dodawanie nowego expowiska od 180 lvl:)

Zapraszam do gry!

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Opublikowano

Serwer to jeden wielki kłębek bugów. Praktycznie wszyscy znajomi Gryzonia mają dostęp do Navicata a co się z tym wiąże sami nie widzą gdzie co jest. Są gracze lepsi i gorsi. Jedni expią na bugu i lvl jest im odbierany inni mogą i zostaje im lvl.

Callo wspomniał że zostanie dodana nowa mapa. To ja mam ciekawe pytanie dla czego parę osób miało już dostęp do tej mapy i wbiło lvl na bugu a inni mają czekać i potem się męczyć?

Tak wypisywać można do jutra, stanowczo nie polecam serwera. Osobiście zmarnowałem na nim tylko czas!

Świetny fanpage o tematyce Metin2, polecam!

https://www.facebook.com/Świat-Metin2-551645581708588/

Opublikowano

@Katarin

Piszesz o dostępie do Navi, lecz tylko ja i on mamy do niego dostęp. Sam wbiłeś 250 lvl jak mi się zdaje. Jeżeli chodzi o bugi ledwo co ktoś powie.

Hmm co do buga powstał on dlatego, że gryzon dał za dużo expa i dlatego też jest nowa mapa od 180 lvl.

Mówisz, że tyle bugów jest widzę u ciebie tylko 1 z expem na jedej mapie? Czy tylko mi się zdaje. Podaj mi jeszcze jakiś bug.

Jeżeli nie chcesz grać to ok. Ale w końcu to twoje zdanie. Staramy się jak najbardziej dopracować serwer.

Myślę nad dedykiem, lecz z kasą krucho. Wtedy powstałby o wiele lepszy serwer. I by był dopracowany w 100%. Gryzon prosił was o zgłaszanie błędów na forum, lecz nie wielu się do tego przyczyniło. Pozdrawiam. Mam nadzieję, że może przeczytasz to i się jeszcze przekonasz do naszego serwera

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Opublikowano

Ja wiele rzeczy rozumiem i wiele potrafię docenić. Owszem wyxpiłe 250 na bugu jednakże wtedy nie wiedziałem że wystąpił błąd w grze. Gdy tylko Gryzoń o tym pisał jako jeden z pierwszych zgłosiłem się do cofnięcia.

Często rozmawiałem z paroma osobami z administracji jednakże zawiodłem się. Nie po to męczyłem się z wbijaniem i walczeniem aby być jednym z najlepszych aby ktoś mógł to osiągnąć w przeciągu godziny.

Podobnież nowe bony, powiem ci szczerze że mało osób było które robiły eq bez kamermoda. Byłem jedną z tych osób i wbijając w końcu 4x abs i 5k pż nie zdawałem sobie sprawy że cały ten czas także pójdzie na marne.

Bony hp i inne zostały zmienione więc znowu miałem się męczyć i drałować od zera z tym wszystkim?

Wrócić nie wrócę bo rozdałem itemy graczom.

Świetny fanpage o tematyce Metin2, polecam!

https://www.facebook.com/Świat-Metin2-551645581708588/

Opublikowano

Oficjalny TeamSpeak3 serwera jest tutaj IP: 188.165.154.159:6340

Znajdziecie je na stronie gł, i na forum.

a Tam kolega jakies podaje by zareklamowac.

banner.png

Szukamy ADMINÓW!

Kontakt GG - 45452852

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...