Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

oszustwo

szczepacior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześć mam taki problem

http://forumprawne.org/nowe-technologie/330904-metin2-oszustwo.html#post1712054

w skrócie miałem kupić daggera 90 za 300 zł oraz bezdy 9 2xlud za eq na mexili ,wysłałem kolesiowi doładowanie do plusa za 200 zł które dalej mam dałem mu eq na mexili a on mnie sobie to olał po jakimś czasie napisał do mnie że odda mi eq z mexili + dodał jakieś eq warte 100 zł za moją trute na pl +6 sr 31 5b kd+4 i napisał że truciaka mi odda za jakiś tydzień dziś prosił żebym mu dał passy do konta którego chciał oszukać jakiegoś kolesia i nie wiem co mam z tym zrobić nie wiem czy mogę to zgłosić na policje wszystko jest w archiwum na gg a ten koleś co zrobił aukcje nie zna go wgl tylko początkowo myślał że to jest jego kolega który jest właścicielem konta

Opublikowano

A wiesz chyba że kupowanie rzeczy w metinie jest nielegalne ? [ wszystkie inne od dostępnych w itemshopie POLSKIEGO GLOBALNEGO metina]

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

Powiem to tak . Cena Twojej prywatności musi przekraczać 250zł jak wiadomo dla wszystkich, po 2 znajomosci w policij jak i w teamie GF bo sami Ci IP łączącego z owym kontem nie dadzą ( dlaczego znajomosci w Policij a dlatego ze po miesiącu Ci przyjdzie umorzenie sprawy jak nikogo nie znasz). Szczeze jednym słowem NIE MASZ SZANS NA ODZYSKANIE KONTA JAK I PIENIEDZI. Pozdrawiam

Opublikowano

querto , a drugie primo to , to iż umowy nie zawarł[prawnie] i nie zapłacił poprzez przelew.

ps. wiadomo że niebiescy mają w dupie to że dziecko jest tak tępe że 200zł wyda na prywatny server z uśmiechem na tępej mordzie .

@autor - nie obrażaj się , i tak nie zmądrzejesz.

Jak czasy podstawówki

Starte zelówki w podróży

Opublikowano

"

nie mówiłem że wydałem 400 zł na priva tylko tyle jest warte eq jakby je z isa kupić

" - POLAĆ MU. ICH BARDZO INTERESUJE NIELEGALNY ITEM SHOP I CENY W NIM ZAMIESZCZONE.

Jak czasy podstawówki

Starte zelówki w podróży

Opublikowano

@szczepacior Kolego odpuść sobie nikt Ci juz nie odda tych PLN tym bardziej konta. Moda prosze o zamkniecie tematu. Nie ma sensu dalszy spam

Opublikowano

Serwery prywatne są nielekalne tak jak handel kontami metin2.

Bez dowodów wiele nie wskurasz , policja raczej nic z tym nie zrobi..

Bo to nie konto na globalnym serwerze tylko na piracie

Opublikowano

Jeżeli sprawa toczy się na pl'u to oczywiście jak najbardziej zgłoś to , ale jeżeli bedzie to priv to niczego nie odzyskasz + serwer off4efer

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Szkoda twojego czasu :] z wirtualnymi złodziejami nic nie zrobisz ,chyba że zdobędziesz adres i zrobisz afere ;]

i dzieciak się zes....

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

Powiem tak jeżeli zgłosisz to na policję no to może być coś zrobili ,,oszust,, dostał by prawdopodobnie tylko pouczenie ponieważ cena nie wynosi powyżej 250 zł :)

1341493750-U674515.jpg

Sygnatura mojego autorstwa.

Chcesz sygnaturę i avatar pisz pw.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...