Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak szybko wbijac poziom

lyszka26

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam all dzisiaj wam powiem jak wbić szybko poziom w need for speed World

Co będzie nam potrzebne .

1. Konto na Need For Speed World

2.Program który podam niżej

3. i trochę czasu :)

Ok zaczynamy

Jeśli mamy już konto w Need For Speed World i logujemy się na swoje konto

jeśli jesteśmy zalogowani to minimalizujemy Need For Speed World

i włączamy Trainera , trainera można pobrać z tego tutka tutaj dam ling gdzie go pobrać .

http://www.mpcforum.pl/topic/663869-nfsw-trainer-28062012/

jeśli mamy trainer wypakowany na komputerze to odpalamy go i naciskamy tylko to co napiszę tutaj

F1 , F4 ,F7, F8 i F10 tylko te 5 włączamy więcej nie włączamy nic wchodzimy do Need For Speed World i Naciskamy na mapę dla tych co nie wiedzą naciskamy literkę M i wybieramy Pościg i ucieczka potem wybieramy Dołącz i wybieramy jeden gracz i rozwalamy policje ile się da ile macie sił tyle rozwalacie dostaje się za to dużo expa i kasy ja dzisiaj miałem 1 poziom i wbiłem tym sposobem przez 4h wbiłem 15poziom i zarobiłem 100,000 kasy :) zarobiłem więcej tylko sobie ulepszyłem auto :) .

Mam nadzieje że komuś się to przyda ... Jeśli macie jakieś pytania piszcie tutaj w tym tutku

Mam nadzieje że ktoś się dowdzięczy i da Lubię To

Życzę miłej gry ...

//24h na skan inaczej temat do kosza. Sorry, mój błąd

Jaki skan jak tam masz skan lol2 po co mam dawać 2 skany ???? nie dałem pliku do pobrania tutaj tylko tam co nie i tam jest skan

Skan

http://www.viruschief.com/report.html?report_id=186dd13c2abd6280a8ee486f60c8f38248bcb926

Opublikowano

Na "all inach" i tak raczej będzie szybszy exp

Nie wiem czy szybszy ale tym sposobem szybko napiłem poziom :)

A nie raz jak się ścigasz to nie raz jest tak że wyjechałeś wcześniej od nich i tak się przegra już miałem parę razy tak :) , a tak to Policja goni mnie i ich rozwalam i szybko exp i kaska leci ...

Opublikowano

Dobra, robiłem tak wcześniej, wszystko fajnie ale nie rozumiem jednego: czasem dostaje rep ok 4000 a kasy np 8000(x100%) a czasem duuuuuuużo więcej, grałem 50min. Nie wiem dlaczego tak sie dzieje

stasiu956.png

Nick z Battlefield 3: Stachu956

Nick w League of Legends: Cv8j

Nick z Need for Speed World: Cv8l

Nick z Call of Duty 4: Modern Warfare: Stachu956

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...