Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak szybko zdobyć kredyty?

11szogan11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja polecam kupic peta i mechanizm handlowy poziom 1 lub 2 (lvl 2 od 4 poziomu peta). Jak to już masz starasz sie o statek który ma dużo ładowności (najlepiej citadel) ale może byc zwykły golcio... I lecisz na x-6 na kubiki rozwalasz je i zbierasz za wszelką cene skrzynki kubików. Po zebraniu 2 skrzynek kubików sprzedajesz petem i tak w kółko. Polecam do tego program open-stealth, zeby kubiki były na Twoje konto, a jak nie to musisz sępic na czyjeś skrzynki lub miec duży refleks i fart :)

Jesli pomogłem daj like

Ja tym sposobem zarabiam w 2 godz. z 15-20 mln kredek :)

Opublikowano

ja polecam kupic peta i mechanizm handlowy poziom 1 lub 2 (lvl 2 od 4 poziomu peta). Jak to już masz starasz sie o statek który ma dużo ładowności (najlepiej citadel) ale może byc zwykły golcio... I lecisz na x-6 na kubiki rozwalasz je i zbierasz za wszelką cene skrzynki kubików. Po zebraniu 2 skrzynek kubików sprzedajesz petem i tak w kółko. Polecam do tego program open-stealth, zeby kubiki były na Twoje konto, a jak nie to musisz sępic na czyjeś skrzynki lub miec duży refleks i fart :)

Jesli pomogłem daj like

Ja tym sposobem zarabiam w 2 godz. z 15-20 mln kredek :)

WTF? Chyba ci sie cos pomyliło kolego

Opublikowano

Bo bijesz cubiki, i nw dokładnie ale z odp wyżej wywnioskowałem że namierzanie, pokazywanie hp i zbieranie palladium pomaga w biciu cubikow, ja jakoś nie znalazłem zastosowania tego programu na cubolach.

"Daj mi kontrolę nad podażą pieniądza narodu, a nie będzie mnie obchodzić kto tworzy jego prawa."
-Mayer Amschel Rothschild

Opublikowano

Bo bijesz cubiki, i nw dokładnie ale z odp wyżej wywnioskowałem że namierzanie, pokazywanie hp i zbieranie palladium pomaga w biciu cubikow, ja jakoś nie znalazłem zastosowania tego programu na cubolach.

mi bardzo pomaga w namierzaniu ale to sie przydaje wtedy gdy jest sporo osób na kubikach i alieny wokół są nabierząco rozwalane wtedy wciskam co chwile ctrl albo 1 i kubik mój :) a jak jest mało osób na kubikach to trzeba liczyć na własny refleks ...

Opublikowano

Sprzedawaj drony, rozbudowuj skylab, niszcz alieny ale ten pierwszy jest najlepszy .

Zdejmijcie parę procent ;D

Opublikowano

Sprzedawaj drony, rozbudowuj skylab, niszcz alieny ale ten pierwszy jest najlepszy .

Nie zgodzę się .

Sprzedawać jak coś to flaxy na 6 lvl'u i . Ale tak to się zanim ten 6 lvl wbije to dużo czasu zajmie więc ten pomysł zupełnie odpada .

Co do tematu :

Jak jesteś w miarę dobry to niszcz DK na x7

Jak jesteś początkujący to : Skylab .

A i polecam dojść do akademii jakiegoś klanu . Ja tak zaczynałem i super się zbierało kredki / uri :)

Opublikowano

Nie zgodzę się .

Sprzedawać jak coś to flaxy na 6 lvl'u i . Ale tak to się zanim ten 6 lvl wbije to dużo czasu zajmie więc ten pomysł zupełnie odpada .

Co do tematu :

Jak jesteś w miarę dobry to niszcz DK na x7

Jak jesteś początkujący to : Skylab .

A i polecam dojść do akademii jakiegoś klanu . Ja tak zaczynałem i super się zbierało kredki / uri :)

UP mówisz że 6lvl dronów się długo wbija ?? nie prawda możesz wbić nawet w 1h

Sposób jest taki ale najpierw potrzebujesz :

leonka ( z handlu chodzi po 1kk )

pare flaxów ( bd musiał sprzedawać tylko 5 )

i max mp w leonku i na dronkach

polecam się zarejestrować przez ten link - www.darkoribt.pl/comedy ( premka 6miesięcy darmowa naprawa komplet mp 8flaxów bigboy - go i tak będziesz musiał wymienić na leonka,

a dlaczego ? Bo leonkiem szybciej się zdobywa pkt do drona

Instrukcja ( używasz kbota )

- lecisz na x-4 ( nie na x-3 - mniej padasz, mniej graczy )

- ustawiasz bota żeby bił saimony lordarkie i mordony

- czekasz ( ok. 1,30h )

- sprzedajesz flaxy na 6lvl (sprzedajesz tylko 5flaxów max !!!)

- po sprzedaniu 5flaxów kupujesz nowe ( i tak wyjdziesz na + patrz niżej )

wyniki:

1= 2kk - 100k = 1,9kk (1 flax)

2= 2kk - 200k = 1,8 kk (2 flax)

3= 2kk - 400k = 1,6kk (3 flax)

4= 2kk - 800k = 1,2k (4flax)

5= 2kk - 1,6kk= 400k (5flax)

No i dalej wyjdzie nam tylko na - dlatego nie sprzedajesz +5flaxów tylko max 5

straty gdybyś sprzedał 6flaxa

6= 2kk - 3,2kk= -1,2kk

2kk - cena sprzedaży 1flaxa

1,2,3,4,5 - numer flaxa

100k,200k,400k...- cena kupna 1flaxa

1,9kk,1,8kk...-cena końcowa wychodząca na +( z kupnem i sprzedażą drona )

no i po kupieniu i sprzedaniu flaxów wychodzisz na 7kk kr :) robisz tak ciągle i w dzień nazbierasz około 40kk kr

kk=1milion

k=1tysiąc

pomogłem ? dak like

PS wiem że te kolory rażą w oczy

Opublikowano

Ubijasz dk,kubiki,piratów,skylab.

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Ale pewnie on jest nowy więc sposób tzw. na flaxa jest najlepszy ja szybciej zarabiam flaxowaniem niz na dk a mam 27lf3 i golca (teraz mam leonka bo sie szybciej wbija pkt do drona)

Opublikowano

Dodam tylko ze warto miec 500k powazania na koncie, wtedy ceny sprzedawanych surek sa drozsze.

Tzn. Ze bedziesz wiecej kasy wyciagal ze skylabu podczas sprzedazy zlotka.

• 5 miesięcy temu...
  • 2 lata później...
Opublikowano

Kup bot'a?

Ja z 7-8 czasem 9-godzinego bocenia ciągne po 13-14 mln 16 mln , kredek dzienie i z 45 k poważki :)

To napisz nam proszę, nazwę tego jakże cudownego bota :)

Te, które mi nie działają to:

- vBot

- Kbot

- UDObot

- Ibot

i jakieś tam słabe pixel boty które na godzinę 4 skrzyneczki zbierają... (sprawdzałem z dziennika) żałosne.

Mój problem, wygląda następująco:

Boty, klikają w skrzyneczki, i bardzo dobrze, aczkolwiek gdy już statek leci by je zebrać, pojawia się problem.

Zanim podleci, klika w inne miejsce na mapie, i tak cały czas... (wschód, północ, południe itd. i koniec końców stoi w miejscu, bo tak szybko klika, że nigdzie nie leci >.<)

Te Boty to jedna wielka porażka, żaden nie działa

Pozdrawiam

Chcesz działający oraz darmowy skrypt do league of legends (BoL)? Masz z nim problem?

Napisz do mnie na pw! Na pewno odpowiem ;)

Pomogłem? Nie dawaj mi łapki w górę, jest mi to niepotrzebne :D

Pomagam bo lubię!

Serdeczne POZDRO! https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS9L5u8BRqrfat1B_y7jAvN9xNd8U9Uq8YENJMpkVP-SoEp70lN

Opublikowano

Jeżeli nie umiesz ustawić vBota to nie dziwne że ci klika byle gdzie i nic nie zbiera.Mi śmiga bardzo ładnie na godzine z podwajaczem zbiera mi 10k uri więc nie narzekam.A co do zarabiania kredytów to najlepszy sposób to lecisz na batka na 5-3 wskakujesz w niewidke i stojisz z petem i zbierasz surowce ze zniszczonych piratów i potem sprzedajesz w godzine nawet 100mln można wyciągnąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...