Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft server hostowany problem

mastermattew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wykupiłem na hostingu

http://www.ownserver.pl

server miencraft już dawno przez 2/3 miesiące server chodził normalnie (oczywiście server jest cały czas opłacony ) od 3 dni mój server nie działa zaczeło się tak na wieczór zeszłem z komputera poszłem spać rano wstaje załączam kompa chce wbić na server i pisze że off to wchodzę na hosting loguje się i jak mam zatrzymaj server i zabij server mam napisane Status 'brak', prawdopodobnie nie można się połączyć z maszyną. a jak klikam zatrzym server pisze Zatrzymywanie procesu serwera) Proces serwera nie jest uruchomiony i nic nie idzę zrobić loguje się na filezille nie chce połączyć napisałem już zgłoszenie na own i napisałem na GG które jest podane na own nikt nie odpisuje anie nic nie robi plis powiedzcie co mam zrobić napisać jeszcze raz tu chodzi o moje pieniądze zapłaciłem a servera nie ma :( za dobre odb będą liki
images1lzh.jpg
Opublikowano

Zgłoś się do pomocy technicznej nie ma innego wyboru oni powinni zmienić ci na inną maszyne

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...