Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Why mpcforum.com is down? - Dlaczego mpcforum.com leży ?

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Wygląda na to, że nasza braterska międzynarodowa społeczność od jakiegoś czasu leży.... chcemy ich wesprzeć w przeorganizowaniu się stad tymczasowy dział na górze forum. Proszę Was o trzymanie poziomu i rozmowę tylko po angielsku w tym dziale. Dla niewtajemniczonych - mpcforum.com to społeczność cheaterów na której się wzorowaliśmy na początku istnienia, mpcforum.com było 2 razy starszym forum niż mpcforum.pl jest obecnie.

Pozdrawiam,

Opublikowano

Dobry pomysł. Wiadomo już co sie stało z tamtym mpc?

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Najprawdopodobniej jakieś ataki, lub po prostu zbankrutowali. Panowie, piszcie tam w języku angielskim, zbędne jest tam jakiekolwiek trollowanie i pisanie bzdur.

Opublikowano

A czy oni wiedzą, że im pomagamy? xD

Mi się wydaje, że nie.

Najlepiej by było gdyby ktoś stąd kto zna kogoś z mpcforum.com poinformował ich o tym, że im pomagamy.

Opublikowano

Mi się wydaje, że nie.

Najlepiej by było gdyby ktoś stąd kto zna kogoś z mpcforum.com poinformował ich o tym, że im pomagamy.

Dobrze wiedzą, mój kolega mieszka za granicą i jest na tamtym forum moderatorem. Prawdopodobnie mieli ddosa ;)

OndteAw.png

Opublikowano

kokosz wielkoduszny

xD

Ale z waszej strony to ładna intencja, od pewnego czasu wiedziałem że takie forum istnieje (na forum mieli "stare" logo z jakiś zręcznościówek), ale kompletnie nie wiedziałem że MPC PL ma coś wspólnego z angielską domeną, ale oczywiście + dla Marcina za wsparcie dla tamtego forum, aż się łezka w oku kręci :)

screenshot_10.jpg

Opublikowano

To jest POLSKIE forum, NIE ANGIELSKIE, więc po co ten dział ? :)

Po co ten dział - odpowiedź na to pytanie masz w pierwszym poście.

Jeżeli nie rozumiesz definicji 'Pomoc' oraz 'Wsparcie' to zapraszam Google.

screenshot_10.jpg

Opublikowano

No no no... Zaraz w pogaduszkach będą tematy po angielsku i w różnych działach pewnie :D

Ale to super mi się to bardzo podoba :D To chyba wiem skąd ten rekord ponad 12k online :P druga połowa z .com przyszła :D

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Na razie w tamtym temacie pokazujemy tylko swój poziom .

Głowa mnie boli jak widzę co ta dzieciarnia tam wyprawia

Dla jednego promila zarejestrowanych warto jest prowadzić to forum - reszta to idioci.

Opublikowano

Dla zainteresowanych - to jest mpcforum.com z roku 2011, 30 kwietnia.

Opublikowano

Przecież mpcforum.com działą wystarczy tylko zamiast napisać mpcforum.com napisać www.mpcforum.com sami sprawdźcie

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...