Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprzedawanie postaci za yang

ziombel95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Dużo osób sprzedaje postacie za yangi bądź eq 5 bonów..Czy taka osoba która mi też postaci nie da po zakończeniu transakcji z mojej strony tzn przekazaniu yang bądź innego sposobu zapłaty w grze poniesie jakieś konsekwencje? Czy mogę pójść z tym na policję bądź napisać do supportu a oni coś z tym mogą zrobić ? Istnieje jakaś szana że jakiekolwiek konsekwencje ta osoba poniesie wrazie czego ? Nie pisać mi o allegro bo większość tych osób nie ma tam konta i to odpada...weszły jakieś nowe zasady w tej grze bezpieczeństwa z tego co czytałem na forum. Czy te zasady oferują mi jakaś ochronę bądź szanse na odzyskanie albo mojej zapłaty albo mojej należności po tej transakcji ? O odpowiedź proszę tylko ogarnięte osoby w takich sprawach które już miały do czynienia z takimi przypadkami.

Opublikowano

Nic mu nie możesz zrobić,chyba że masz video i postac byla warta ponad 100 zł.To możesz iść na policje,chociaż oni i tak machną ręka i będą mieli wyjebane...

@EDit

Przez allegro najbezpieczniej.

KzcCxk2.png?1

By Myioshi

Opublikowano

Tak, allegro najbezpieczniejsza forma kupowania / sprzedawania postaci za pln'y ;) Jeśli postać / eq było warte bodajże +150zł to możesz iść na policje, co do supportu to nie jestem pewny

Opublikowano

Ale pisałem co jeśli w przypadku allegro ta opcja odpada..właśnie chodzi o to co jeśli ta forma odpada to czy wtedy moge coś z tym zrobić..proszę was czytajcie dokładniej co pisze..

Opublikowano

Żadnych konsekwencji nie poniesie, wiesz, że handlowanie kontami jest zakazane. Jeżeli już to sprzedajesz na własną odpowiedzialność, GM'owie nie ingerują w transakcje. ;)

Opublikowano

Ale jak Ci zrobi skrobankę i wystawi Cię na wiatr to,możesz tylko i wyłącznie pluć sobie w brodę,taki złodziej będzie w tej sytuacji bezkarny.

Opublikowano

ryzykujesz po prostu, nic nikomu nie zrobisz. powiedz mi jaki sens jest kupowanie konta? nie lepiej samemu grać i dośc do czegos i przynejmniej miec satysfakcje...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...