Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PYTANIE- Drop Świadect Wierzchowców...

xPatryk2011x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już 3 razy próbowałem dropnąć świadectwo wierzchowca ;p lecz niestety leci wszystko po za nim.

Dropiłem w piekle ninja 75 -- nic.. z 8

Dropiłem surą 70 w piekle -- nic.. z 8

Dropkiem 20 lvl w m2 (na dziku) metki 35 -- nic rozwaliłem ze 20+

Droopkiem 20 lvl Best Kapitany (pod ścianą) -- nic rozwaliłem z 10

Dzisiaj w końcu chciałbym go dropnąć...

Którą postacią i gdzie polecacie dropić ?

Ninją wale na dziku 950 + w metki

Surą tak jak up @@

Droopem 300+

i 2 pyatnko:

Dropiłbym świadectwa na koncie A, natomiast chciałbym je mieć na koncie B , nie można ich handlować,ale czy można poczekać koło metka aż zniknie napis postaci do której ono należy ? I podnieść tą 2 ?

Czekam na sensowne odpowiedzi , daje "lajki".

MOBO: Asus Pro Gamer z97

CPU: Intel CORE i5-4690K                                                             CPU cooling: Arctic 7 Pro Rev.2

RAM: Corsair Vengeance Pro Red DDR3, 2x4GB, 2400MHz, CL11  GPU: nVdia GeForce 980Ti Matrix Platinum 6GB

SSD: Kingston SSD Now 2,5'' 120GB                                               HDD: Samsung 1TB

PSU: Corsair CX750                                                                                                  TOWER: IN WIN GRone Full Tower (black)

Monitor: Acer 24' K242HLABID + LG L1918S

Opublikowano

Co do dropu do Ninja a na 2 pytanie odpowiedzałęś sobie sam czyli czekaj az zniknie nick z itemku i podnoś. najleiej tam gdzie chesz zeby były swiadectwa zrób sobie na tym koncie buffa bedziesz miał 2 w 1 :D

Opublikowano

@@ UP leci lajk ale proszę powiedzieć jeszcze gdzie dropić wybraną postacią ?

CPU: Intel CORE i5-4690K                                                             CPU cooling: Arctic 7 Pro Rev.2

RAM: Corsair Vengeance Pro Red DDR3, 2x4GB, 2400MHz, CL11  GPU: nVdia GeForce 980Ti Matrix Platinum 6GB

SSD: Kingston SSD Now 2,5'' 120GB                                               HDD: Samsung 1TB

PSU: Corsair CX750                                                                                                  TOWER: IN WIN GRone Full Tower (black)

Opublikowano

Znajomym podczas rozwalenia 10 metinów wylecą 2-3 świadecta...

Ja czekam dalej na "sensowną" odpowiedź któyą postacią i gdzie dropić.

Opublikowano

Ja w piekle jednego dnia do 3 świadectw dropne...(piekło wp 75lv)

Osiem metków to zdecydowanie za mało, masz rękawicę? bez niej lipa 19-21 czasami 0 dropnie z relacji kolegi

Tak więc rękawicę i jazda ninją do piekła.

1378747514-U216092.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...