Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra na PL

shiner.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, czy opłaca zacząć grać na PL'u ? Tak dla odprężenia, bez ładowania kasy w IS i nolife 24/7

pozdrawiam, shiner.

56790073090842608341.png

Dołącz do społeczności najlepszego serwera Metin2 w Polsce

Przenieś mnie !

Opublikowano

Nie opłaca się. Coraz mnie osób tam gra a GF robi wszystko, żeby tylko zarobić. Na dodatek wszystko można na allegro kupować przez co gra nie ma sensu.

jesse_pinkman_v2_by_seb3tears-d5s8er0.pn

Gold Member | Blue Member | exModerator Counter-Strike

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Najlepiej gra się teraz na privach i na niczym więcej chyba że już masz dobre konto na PL'u i tylko się nim bawić :)

Opublikowano

już lepiej być na privach, przynajmniej coś się na nich dzieje, a na plu tylko nuda, ale jeśli pl cię kręci tzn. lubisz wyzwania to graj, ale bez wydawania na is to max. do 60 lvl dojdziesz i to ciężko

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Na plu jak najbardziej opłaca się grać -.- wbijesz w 1,5 meicha 80+ sprzedajesz i masz. Bez is.

Opublikowano

Nie ma sensu grać na PL'u bo na większych lvlach to trzeba mieć dobre EQ z bonami bo tak to na niektórych spotach oraw w PVP nie dasz rady, więc trzeba trochę kasy władować w IS.

Słyszymy i widzimy tylko to, co jesteśmy zdolni pojąć.

Opublikowano

powiem tak

gre skonczylem na Plu z 1powodu zeby byc pro elo elo elo elo elo elo elo elo elo elo elo ;d koksem trzeba dropic kamole /aury

24/7 z 2x dropem ale ja sie nie nadaje do takiego No Life poza tym malo ludzi gra

Polecam metin2 SG , Ravia i inne hardy :)

tylko nie bierz takich co stoja 2 dni wydasz kase na IS i server Off :)

Opublikowano

Bez wkładu z portfela nic nie osiągniesz, ta gra nie jest dla relaksu, to na pewno nie ciągły stres spowodowany brakiem kasy na ulepszacze czy ku.

1343817120-U262310.png
Opublikowano

Na pla nie ma co wbijać tma jest kanonada z tym allegro,przekręt goni przekręt.

Wbijaj na privy,przecież sam napisałeś ze chcesz grac dla odprężenia;]

Opublikowano

Polecam:

Metin2.SG:

• na start 2x exp (7dni)
  • na start 2x drop (7dni)
  • itemy z IS na eventach
  • eventy co tydzień typu lecą szkaty blasku księżycia z mobów itd. a z tych szkat itemy z is
  • itemy z is w sklepach m1 ;)

­

Opublikowano

Czy ja wiem? Ja gram na PL-u od niedawna i jakos nie narzekam co prawda malo ludu nie ma z kim pogadac ale grac sie da , jezeli szukasz relaksu to dobry privek nie easy tylko np. Medium i jest gzz^^

1341833700-U255743.jpg
Opublikowano

Ja osobiście nie polecam grać na pl'u ;x Pełno botów w m2 i m1, jeżeli nie ładujesz w IS to dużo nie osiągniesz jak i też nie ma tam z kim pogadać. Wszyscy mówią na zapowiedziach hardów " Po co hard ? Idźcie lepiej na globala " Tak a później jest płacz bo na globalach nie ma nic do roboty co za tym idzie nie ma z kim grać jak na hardach ;x

Już dosyć łez, rozwiał je wiatr i rozmył deszcz.

Zamroził mróz... Nie wrócę już nie czekaj więc.

Już dość czekania, na ten lepszy dzień.

Odchodzę, przepraszam, wybaczcie znikam jak cień...

Opublikowano

ja tam polecam.Gram na solarze od 10 dni.52lv wbity,mam z kim pogadać bo gildia mnie przygarnęła :P

Polecam Ci grać na solarze bo jest strasznie tanio.FMS+9 z śr.15% chodzi po 20kk.Jeśli nie chcesz ładować w IS to nie problem bo tutaj inne głupki bonują całe itemy,a ty je tylko za yangi kupujesz :P

afr.png

PRZED UŻYCIEM ZAPOZNAJ SIĘ Z TREŚCIĄ DOŁĄCZONEJ DO OPAKOWANIA,BĄDŹ SKONSULTUJ SIĘ Z LEKARZEM LUB FARMACEUTĄ,GDYŻ KAŻDY LEK NIE WŁAŚCIWIE STOSOWANY ZAGRAŻA TWOJEMU ŻYCIU LUB ZDROWIU.JE*AĆ HEJTÓW,DZIECI I ŻYDÓW.

Opublikowano

również nie polecam, jedynie dobre privki hard typu ravia, draenor2 lub globalne serwery typu sg/us .

Opublikowano

Jebany stereotyp: "bez is nic nie zrobisz". Przestańcie pierdolić. Nie znacie się to po co się wypowiadacie. Założę się, że 2-3 osoby z tego tematu miały kiedykolwiek 80+lvl w metinie pl. Reszta to low lvle, którzy nie potrafią nawet 60lvl dobić, "bo ciężko i nudno". Umiesz grać to graj. Na plu wbijesz dobry poziom, zarobisz kasę w katakumbach i robisz pro elo eq. Lecisz na wojenki, czerpiesz radość z gry i osiągniętego celu. Później sprzedajesz konto.

Opublikowano

Mam mieszane uczucia co do pl'a ,ale nie polecam grać , za dużo młodzieży teraz gra .Poprostu tak jak wyżej napisali wszyscy , lepiej jakiegoś privka czy coś.Polcem każdemu SuperNiebo bardzo fajny Hardz'ik oraz PandoraMt2 ,DragonMt2 ,;)

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

SG !!!

Dlaczego? wszystko co dostępne w IS na PL jest, tutaj na SG wszystko można samemu zdobyć/kupić w sklepach od innych graczy,

Eventy co 2 dni jak sięnie myle, + exp za wygraną wojnę królestw zaleznie gdzie grasz kto wygra,

jeśli dobrze grasz, wbicie skila na P nie zajmie ci pół roku :)

1359549208-U277916.png

Klasa:Szaman Healer

Lvl:1+

Królestwo:Shinsoo

Gildia:

Server:Metin2.PH

Opublikowano

Polecam SG!

Cudowne eventy kto by Sobie pomyslal?

Pilka nozna na koniach!

Admin sie zamienia w pilke a ludzie na koniach bojowych go bija i musza strzelic gola :D

Ostatnim razem byl mecz Polska-Portugalia i zremisowalismy 3-3 :D

Opublikowano

Ale panowie. może privy są leprze ale jak wbijesz lv 85 na polaku to masz w tedy satysfakcje z tego że wbiłeś taki lv. Ale na prywatnych serwerach satysfakcje daje ci to że zrobisz epicki mieczyk. Moim zdaniem zagrał bym na polskim serwerze. Serwerze Solar bardzo fajny i chyba jedyny gdzie popołudniu jest "BUSY". Pozdrawiam :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...