Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy opłaca wynosić dane itemy z v2?

ziomek63785

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

-Żelazny hełm z 2 boanmi na: 6% na nieumarłe, 6% na strzały

-Hełm dal wojownika od 41lvl z bonem: 20% regeneracja pż.

-Żelazny hełm z bonem: 20% na mistyki

-Żelazny hełm z bonem: 6% na nieumarłe.

Czy może dzwonki?

Serwer: solar

Opublikowano

Moim zdaniem się nie opłaca. Takie bony nie są za ciekawe : P Jak już to lepiej poczekać na jakiś ładny bonik

20% nieumarłe

lub coś trującego :)

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

Najlepiej założyć 2 gildiie i robić przerzuty, wtedy możesz wynosić itemki co jakiś czas bez starty przepustek.

Najbardziej się opłaca wynosić dzownki i itemki +10%.

Opublikowano

Gamus niestety ale juz dawno zablokowali to ze z v2 nie mozna na wojny wbijac przez co nic nie zrobimy i musimy niestety wydawac kase na przepustki ;/

Opublikowano

Zabieraj wszystko co się da, przeciętny item to 30k, najlepiej podnosić wszystkie dzwonki i wszystko, co zajmuje 1 slot miejsca, a dostajesz za 1 sztuke ok 40-60k u handlarki. Gdy grałem na PL zawsze kupowałem cały slot dużych potów, i na dzwonki nie było miejsca, więc zbierałem na buffa. Gdy poty się kończyły i musiałem wracać do miasta zabierałem wszystkie dzwonki i itemy które zajmują 1 slot i sprzedawałem u handlary. Zawsze te 1-3kk wleci :)

Opublikowano

@UP Niby tak ale ja mam zawsze zapełniony do fulla ekwipunek tak, że zawsze musze wyrzucać słabe dzowny i zostają same te na 55lvl i na 60 :P, znikome ilosci tych na 50lvl.

Przed chwilą wyszełem postacią przepełnioną dzownkami u npc posellałem i wyszło mi 4,45kk.

A te bony, to zdobyłem jescz 10 na magie, wynioslem go razem z dropkiem i tym dropem :)

EDIT:

Zadam ejscze dwa pytania z innej beczki a związane z tym.

Opłaca się zbierać bony z reg. pż? Ktoś mi mówił, żebym zamiast na potwory itp. ładowała w reg. na pż i że potem można na tym wyjść b. dobrze, prawda to?

2.Bon na mistyki na kogo działa? Może bym użył na jakiegoś bossa i wreszcie bym mentalkiem położył ;>

Opublikowano

Co do tych dwóch pytań, 20 rege pz w praktyce gówno daję. Jak masz full i jesteś na bojowcu/militarze to może i tak ( przynajmniej na tiverii ). Na mistyki działa na moby pod w świątynią i w środku :)

Opublikowano

20 regeneracji i 20% na mistyki bierz ponieważ to 1 dobre do wojen a po dodaniu reszty bonow to juz miodzik a to 2 to dobre jeżeli dropimy na metkach diabła lepiej sie rresp ubija

softuser.jpg

Dawajcie + jeżeli pomogłem to nic nie kosztuje.

Jeżeli potrzebna pomoc pw pomagam tyle ile w mojej mocy.

I love Rock.

Opublikowano

moim zdaniem najlepiej jest zbierać dzwnoki na 60 lvl +4 gdyż po selnięciu u handlary mają taką samą wartość jak zabójca lwów +4 czyli ok 4kk możesz z jednego wypadu wynieść

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Jeżeli chodzi o itemy to bierz :

10 luda, 20 trupki, 8/12 trucie, 20 regenerki, wszystko co z PZ...

Ogólnie to sam powinieneś wiedzieć ;d

Opublikowano

Jak masz miejsce w EQ to bierz all dropy zawsze coś zarobisz.

"Człowiek jest Twórcą samego Siebie"

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Moim zdaniem opłaca się to zbierać zawszę można sprzedać to w shopie i na pewno znajdą się gracze którzy będę to potrzebowali i kupią za klika yang i będziesz zawsze z yangami w przód ;)

Opublikowano

Tylko ten 20% reg pż, resztę możesz wywalić i zbierać dzwonki ;)

czy ty nie widzisz, że *Ziombel* odkopuje stare tematy? Przestań pisać i popatrz na datę kiedy powstał temat -.-

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Bierz wszystko co jest z max bonem to zawsze coś zarobisz.

Słyszymy i widzimy tylko to, co jesteśmy zdolni pojąć.

Opublikowano

Nieumarłe, szansa na otrucie, ludzie, etc. Słabe bony zostaw, bo nie ma sensu. Dzwony bierz z intem +6.

Najstabilniejszy serwer tego roku już wystartował! Dziennie ponad 3.000 osób online.

Brak bugów. Doświadczona administracja! Nie możesz tego przegapić. AvalonV2! (

prezentacja)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...