Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[tutorial] Jak Grac Na Hamachi Z Kolega + Konto Gma

ZychuP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
@UP

To żałosne, ze na forum potrafia zarejestrowac sie tacy ludzie jak ty...

W podklejonych masz jak dodac konto...

Co masz na myśli jestem słaby z "infy" ale mama pytanie gdzie to pisze jak mieć osobne konta bo mój kolega zrobił server i ja się loguje na jego konto proszę o pomoc skoro ma Cię taką wiedzę to się podzielcie bardzo Was o to proszę. czekam........

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie trzeba zadnego re uploada ;] Wystarczy tez dobry klient ZZYT2 .

http://down1.zzyt2.com/zzyt2.rar

Opublikowano

Mysle ze moze byc :) . BYle nie LONGJUYT2 i newlongju bo na nich nie ruszy ;p.

Opublikowano

Hmm a może Ty masz swój server :)? na chwilkę byś mnie wpuścił albo chociaż powiedział jak zrobiłeś? Kurde bo ja z ziomalem nie mogę i teraz Launcher to ostatnia rzecz jaka nas może uratować ... ;)

Opublikowano

jak chcesz to moge Ci zrobic spolszczenie na twoje ip hamachi ;> .

Opublikowano

czy ktoś wogule czytał moje wypowiedzi prosze o chińskiego klienta na reuploadniętym polskim servie chodzi o odsiebie itd

RdLc.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A ja wam powiem tak to co on opisal calkiem ze tak powiem zle <w sensie tym ze koncowka ip ma byc 100> bo bedzie jakis blond mysql 2023 czy jakos tak

moze dzis zrobie instrukcje to podam wam a prosil bym dokladny opis jak zrobic spolszczenie jak ip zrobic przez connect changer i dzieki temu wyslac launchera

katarinasignaturebypeve.png

Win 100 Done

Win 200 Done

Win 500 Done

Win 1000 Done

Win 1500

Win 2000

Win 3000

Win 5000

Win 10000

Win 20000

Win 50000

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

a jak zrobic zeby kolega mial spolszczenie bo jak mu przeslalem moje to mowi ze blad podczas polaczenia z serwerem

Opublikowano

Ja jak ustawiam w pliku mc.txt koncowke 100 to mi server dziala moge sie lognac (ja zalozylem server i jestem adminem) ale jak ustawie na orginalna koncowke (jeden z poradnikow z tego forum mowil zebym dal orginalna koncowke)to mi nie dziala.

Kolaga jak chce zagrac to mu przy koncowce 100 wyskakuje "Bład polaczenia z serverem" a przy mojej orginalnej koncowce czyli 151 wyskakuje "zostaniesz polaczony" ale i tak go nie laczy nawet jak czekamy kilka minut.

Da sie zaradzic temu problemowi?

Opublikowano

Nadal nie gdzie dołączył przyjaciel i wszystko, co mamy dobrego ... IP ma na mnie i jestem terminalu 100-sze .. Normalnie grać, ale pisze o błędach związanych z serwera (

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

MAm takie głupie pytanie xD CO To jest launcher ??

Nie obawiaj się cieni ,one świadczą o tym że gdzieś jest Światło .... :D

sygna22t.png

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

5.Launcherem nie moze byc NEWLONGJU ani NIEMIECKI priv mam pytanie bo mam ściągniętego clienta longju ... i czy mógł bym tylko zmienić lauchera czy musze calego clienta na inny zamienić ???? Z kolega mamy problem taki, że jak w chodze do niego to wyskakuje blad dziwny. Nie wiem też czy ja mam zmienić ip na jego a on na moje?PROSZE O POMOC 5 LECI!!!!!!!

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...