Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Twój ulubiony Bóg?

Honghua

lala  

144 użytkowników zagłosowało

1. 1. Twój ulubiony Bóg?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi się podoba Ymir walniesz stuna potem ścianę i ulti albo death albo dobijamy ostanim skillem który nam pozostał

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale siejecie farmazony o tym Ra..btw.Kali, Arachne, Anubis i He Bo są jedynie warci aa i jeszcze Agni :-)

Opublikowano

Ja jak narazie kupilem wuon yu i hades'a , i oby dwa mi nie odpowiadaja, hades ma slabe skille i normal attack, trzeba kupic nastepnego xD

2jg1dfb.png

Sygna by me.

3502qs5.png

"There is nothing like elo hell, it's just about how hard you can carry."

Opublikowano

Hades z normalnych skilli nie robi dmg ale z ulta jak jebnie to mało kto wyjdzie żywy ;p + cholernie wytrzymały. Lecz osobiście zakochałem się w ymirze

graphic.png

Opublikowano

Hmm, Najlepiej gra mi sie Artemis , ponieważ niszczę ją każdego prawie. Kupiłem sobie Odina ,ale totalnie lami :P Trudno nim trafić :/

Opublikowano

Wg. mnie, temat zrobiony zbyt szybko. Kto ma wszystkich bogów by sprawdzić każdego z nich ? Ja osobiście dałem głos na Arachne (bo to jedyna bogini jaką mam) i za pewne każdy odda głos na tego boga, którego kupił jako pierwszy.

Pozdrawiam,

W grze xLancerPL

Masz rację lecz też jej nie masz :) Może i głosują na tą postać którą kupiliśmy lecz jak się gra to przecież widać jak grają inni bogowie :) Ja osobiście widziałem jak wymiatał Guan Yu dlatego głosuje na niego :) Prawie każdy kupuje zeusa pod względem, że to najlepszy Bóg lecz to nie zależy od Boga tylko od tego jakie się ma itemki i któredy sie biega i jaką ma sie taktykę . :) Pozdrawiam.

VNM1

Zeus, owni w każdej fazie gry, po osiągnięciu 2 poziomu może zdobyć łatwego killa

Opublikowano

Jedni wolą grać tankami inni magami a jeszcze inni junglerkami. Bogowie to kwestia wprawy i przyzwyczajenia, ja gram dość sporo Anubisem i on dla mnie się tylko liczy, nie sądzę, żebym inną postacią osiągnął taki poziom jak właśnie tą postacią. Oddaje głos na niego, chociaż ta ankieta powinna mieć do wyboru tylko bogów darmowych, gdyż byłaby bardziej obiektywna.

Ale siejecie farmazony o tym Ra..btw.Kali, Arachne, Anubis i He Bo są jedynie warci aa i jeszcze Agni :-)

Prawda, lecz wiadomo, Ra dla początkującego jest dobrym bogiem i czasem mam z nim problemy jak jestem na midzie swoim Anubisem, ale podkreślam czasem.

He Bo- nie grałem nim, ale ma dość dobry DMG, lecz chyba słabo życia, bo problemu z nim dużego nie mam

Agni- dobra postać, choć nią nie grałem, ma fajne ulti, które potrafi zabić w czasie ucieczki, szczególnie Anubisa.

Grasz w Smite, szukasz party ? Wbij na TS3, na którym znajdziesz wszystko czego oczekujesz od Smite.

Zapraszam! Oto IP: 78.47.23.214

Opublikowano

Jak narazie Zeus , zbieram na Archane lub Bastet więc może sie zmienić :P

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bry,

Sprawdziłam wszywstkich bogów w normalnych match'ach (4 konta ;p ) i muszę stwierdzić, że :

* Anubis - stun, później skill nr 3 i 1 i dead ew. stun, skill nr 3, 4 (w ten sposób ubijemy wiekszość postaci)

* Guan - item na slowa po użyciu skill'a roby dużo....

* Hades - m.atk build i na ult ubija 4/5 osób

* Ao Kuang - najlepsza postać na mid'a AoE nr 3 ma chyba jedno z lepszych dmg

* Zeus - ult + skill nr 3 = omg mało kto to wtrzyma

* He Bo - skill na 1 co 3 sek robi swoje

I tak dalej nie chce się mi ich opisywać.

Każda postać jest boska jak się umię nią grać.

Jednak ja z male physic preferuje ARACHNE. Dlaczego.?

* na 1 lvl'u moge ubic 2 postacie dzieki jajeczką

* ult to przyciagniecie dobre w pogoni

* Dran czyli skill nr 2 dużo pomaga

Natomiast z mage preferuje Ao Kuanga oraz Anubisa. Dlaczego.?

Ao Kuang :

* Boski na mid'a

* skill nr 3 oraz ult robią swoje

Anubis :

* Tak jak napisałam mumifikacja + skille nr 3 oraz 1 ew 3 i 4 robią swoje

przy itemie na slowa cały dmg wchodzi w enem'iego, bo biega wooolniutko.

Ahhh bym zapomniała o boskiej hel.

jej ult dodaje m.atk // reg mp + leczenie usunięcie debuffóów połączone

z dmg jej "czarnej strony mocy" robi z niej istą maszynę do zabijania

Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret

faaaaajpg_enprqxn.jpg

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...