Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rappelz infinite problem

PePo1497

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Otóż mam pewnien problem. Ściągnołem client. wypakowałem i gdy chce uruchomić poprzez "Rappelz Infinite" klikam start game i wyskakuje mi komunikat "Obszar danych przekazany do wywołania systemowego jest za mały".

Z góry dziekuje za pomoc ; ))

Opublikowano

Powiedz czy próbowałeś już czegoś. Tzn. Reinstalacja?

Może zrób tak, że pobierz oryginalnego clienta rappelz US, wklej launcher z infinity i odpal.

Opublikowano

Reinstalowałem pare razy. Oróbowałem także tamtego sposobu. Wydaję mi sie że spowodowane jest to tym że nie mam dostępu do pliku ''SFrame.exe" Gdy go uruchamiam wyskakuje mi komunikat ze nie mam dostepu do pliku lub moge nie mieć uprawień ... Ahh ta vista ; ///

Opublikowano

bez skutku. Chyba nic z tego nie będzie. Jesli plik "SFrame.exe" od rappelz infinite znajdzie sie na dysku byle jaka czynność automatycznie go usuwa.. Próbowałem juz wrzucic go do folderu z grą ale nawet przy kopiowaniu pokazuje sie komunikat że plik juz nie istnieje .. A miało byc tak pieknie no cóż .

Udało mi sie wrzucić inny SFrame. Odpalam launcher klikam start game i błąd... "Localeinfo file not found" . co robić ? ; (

Opublikowano

Udało mi sie wrzucić inny SFrame. Odpalam launcher klikam start game i błąd... "Localeinfo file not found" . co robić ? ; (

Opublikowano

Nie pisz post pod postem , w przeciągu 24h. Edytuj poprzedni post.

Wyłącz antywirusa.

Musisz pobrac nowego rapluancher z ich strony

Sounds like your game installation has a problem. Try reinstalling.

If you use a custom shortcut to sframe to bypass the launcher, try using just the launcher and seeing if that works.

Opublikowano

sciągnołem launchera ze storny wrzuciłem nawet SFrame z ich strony clienta mam z ich strony wszystko ok. wylaczyłem antywira wiec nie usuwa SFrame. Odpalam launcher'a klikam start game i błąd .. " The operating system denided acces to the specified file" ... Przepraszam za napisanie posta pod postem ale sie troche pomieszałem ; ))

Opublikowano

pobralem net frameworka i dalej to sami. Ale ma problem z IE bo gdy tylko go uruchomie jest brak odpowiedzi i program sie zamyka. Czy nie działający IE może byc przyczyną ?

Opublikowano

Naprawiłem IE problem nadal występuje...

Dodam że gdy klikam SFrame to wyskakuje błąd "System Windows nie może uzyskac dostępu do określonego urządzenia, ścieżki lub pliku. Mżesz nie mieć odpowiednich uprawnień, aby uzyskac dostęp do elementu" , gdy odpale launcher to

" The operating system denided acces to the specified file" a gdy odpale Rappelz infinite "Obszar danych przekazany do wywołania systemowego jest za mały " ; <<< coś mi się wydaje że nic z tego nie będzie..

Opublikowano

ja także mam problem ponieważ w pewnym momencie wyrzuciło mnie z serwera i cały czas pisze że jestem już zalogowany proszę o pomoc ; /

Opublikowano
ja także mam problem ponieważ w pewnym momencie wyrzuciło mnie z serwera i cały czas pisze że jestem już zalogowany proszę o pomoc ; /

To samo mialem jak ja nie nawidze tych szatańskich lagów poprostu musisz czekać ja tam czekam 5 min i już możesz wejść.

A do ciebie PePo pieron wie o co chodzi z tym ;DDD sam szukałem na internecie chyba nikt takiego problemu nie miał.

Może źle coś pobrałeś ale bo coś

Opublikowano

Tu nie chodzi o gre lecz o system ; ) Bo u brata i kumpla działa bez zarzutów. no cóż napewno nie pogram na tym privie ; )

EDIT: Wszystko ogarnięte i działa : ) do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...