Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Sejuani - Polski Poradnik [WIDEO]

kerlik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Solo top Sejuani to kupa, jungle ma taką sobie, a są lepsze picki. Gdzie jakieś itemy gp5? Philo / Hog? Poza tym dla niej rylai czy tam frozen mallet to bardzo dobre itemy, bo razem z pasywem dają sporego slow'a. Poza tym rashowanie warmoga to bezsens, bo i tak wcale nie będziesz tanky, kiedy masz zero resistów, a jak się jungluje to najlepiej aegisa złożyć.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Słyszałem ,że dobra jako support, ale na razie zatrzymałem poradnik na "Tarczy Dorana" . Ftw po prostu , po co Ci shield na start? Buty i potki czy co tam do niej .

Screen ze skillami z mobafire.

Nie mogę patrzec na polski lol ,ale do tego się nie przyczepie ,bo każdy gra jak lubi.Mówi się "kju" a nie "ku" (Q) (angielska podstawa)

4:39 -> Normal Game :<

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Ja nie mam zastrzeżeń

Przy okazji z takim głosem najlepsze laski twoje ;]

Opublikowano

jest dobrze, ale jak chcesz grać sejuani, to moim zdaniem only jungle, do tego robisz gp5 itemsy i aegisa, później możesz złożyć inne itemki które w poradniku wymieniłeś, jednak rush warmoga tak jak kolega wyżej wspomniał to moim zdaniem błąd. Like poleciał, dobrze to się ogląda :P

Opublikowano

jest dobrze, ale jak chcesz grać sejuani, to moim zdaniem only jungle, do tego robisz gp5 itemsy i aegisa, później możesz złożyć inne itemki które w poradniku wymieniłeś, jednak rush warmoga tak jak kolega wyżej wspomniał to moim zdaniem błąd. Like poleciał, dobrze to się ogląda :P

Sejuani sie nie gra. :)

Btw.po co ci ap na sejuani?

@Pocwicz gre na smartcastach.

Opublikowano

Sejuani sie nie gra. :)

Btw.po co ci ap na sejuani?

@Pocwicz gre na smartcastach.

Czemu sejuani sie nie gra? SEjuani jest dobra tylko ludzie nie potrafia nia grac.

V2tsZWpPX19fZXV3X19fNTQ2X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzNfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Sejuani problemem jest jej dmg w late game.

jest on praktycznie zerowy.

Alistarem tez sie gra w jungli a nie ma dmg w late.

V2tsZWpPX19fZXV3X19fNTQ2X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzNfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Ale ma leczenie? Lepsze CC? Super ult? ehh

sejuani wgl nie ma cc -.-

passywka - slow

Q - slow

E - slow 80% to niszczy early

R - stun ]]

Sejuani ma lepsze cc niz alistar.

Opublikowano

Ohh,nie bede sie z toba klocil.

Tak wogole,widziales kiedykolwiek sejuani na competitive play? Ja tez nie.

heh.

Tak btw. jakby zaczeli na jakims turnieju grac sejuani to by byla banowana na rankedach, tak jak teraz jest z wiekszascia postaci ze wzgledu na turnieje.

• 3 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...