Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby o Closed Beta Key !

Vanosh.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Rozdałem ponad 60 kluczy ale niektóre cioty oszukały mnie i nie mam wiecej kluczy przyko mi ;/

Opublikowano

Prosił bym o kluczyk do smite na PW lub na gg : 19794860

Chciałbym spróbować troszkę tej gry jak będzie smaczna dalej będę w nią grał :D

gotogot.png

TETRAHYDROCANABINOL POZYTYWNY STAN NAWINĄ

....LECĄ Z MEJ GĘBY KOMULUSÓW KŁEBY....

Opublikowano

Mam jeden klucz jak będzie lubię to i 5 gwiazdek na profilu do dam tej osobie lub za klucz do bety dota 2

Opublikowano

Jak będzie 20 lików na tym poście to daje 6 kluczy

Gowno nie dasz wczesniej pisales za 6 like i gowno dales ja rozdalem ju ponad 80 kluczy a tylko 35 like dostalem ... paranoja mam jeszcze 3 kluczy w tym 2 wolne !!!

Opublikowano

Ehh skąd można zdobyć klucz ? ;d gram w lola juz z +2lata i szukam jakiegoś innego MOBA :D.Jeśli ktoś wie skąd można zdobyć klucz to proszę o info lub jeśli ktoś ma do oddania klucz z chęcią go przyjmę :D

Opublikowano

1 Osoba co da mi 5 like w tym temacie dostanie Klucz Do Smite moje komentarze sa na 18/19 i 20 stronie Tylko 2 osoby dostana klucz !!!

W tym temacie Bedą nicki wygranych osób

Wygrane osoby Klucz dostana na Pw będą mieli czas do godziny 22 żeby je wbić na konto po godzinie 22 Klucze przepadną !!!!

1 Osoba która wygrała to Dr.Joint.

2 Osoba która wygrała to Mixerr

Opublikowano

2 Osoby co dadzą mi 5 like w tym temacie dostanie Klucz Do Smite moje komentarze sa na 18/19 i 20 stronie Tylko 2 osoby dostana klucz !!!

Wygrane osoby Klucz dostana na Pw będą mieli czas do godziny 22 żeby je wbić na konto po godzinie 22 Klucze przepadną !!!!

MAM NOWE KLUCZE CZEKAM NA 5 like od 1 osoby :P

1 Osoba która wygrała to Piteruum

2 Osoba która wygrała toTay

Opublikowano

2 Osoby co dadzą mi 5 like w tym temacie dostanie Klucz Do Smite moje komentarze sa na 18/19 i 20 stronie Tylko 2 osoby dostana klucz !!!

Zrobione ; )

Uczeń
Opublikowano

Zrobione, dałem nawet więcej :P Jeżeli dostanę klucz to wystawię kolejne :)

Opublikowano

Zrobione ; )

nie mozna do ciebie wysylac wiadomosci na pw...

oczysc skrzynke to ci wysle Tay juz dostal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...