Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby o Closed Beta Key !

Vanosh.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja również mam cały czas keye do smite w dużych ilościach.

A do tych którzy płaczą że od paru dni chcą keya to niech sami piszą do nas lub troche się zaangażują. Samo pisanie "prosze o keya na pw" po czym wyłączenie mpc, sprawdzenie 5h pozniej czy ktos wyslal keya oraz znów napisanie wiadomości w tym temacie nie wystarczy.

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kurde Dostałem keya lecz nie działa proszę uczciwą osobę o jeden prawidłowy key, Z góry bardzo Dziękuję

Opublikowano

Jeśli ktoś ma zbędny klucz, to proszę o wysłanie mi go na PW. Z góry dziękuje :)

35175.png

Moje motocykle: Kawasaki KLR 650, Honda MTX 80.

A zbieram na Yamahe R1 ^_^

LWG!

Opublikowano

Jeżeli jakaś osoba dysponuje kluczem do gry i ma ochotę podzielenia się nim, bardzo miło by mi było dostać owy klucz na PW :)

Opublikowano

Kto ma key'a pisac na pw, bylbym wdzieczny, dam tam wam te liki oceny czy co tam chcecie :)

Opublikowano

Witam. Jeżeli bym mógł prosić o 2 Key'e. Dla mnie i dla kolegi. ;) Jeżeli byłby jakiś problem to wystarczy 1.

Proszę o wysłanie go na PW o ile będzie taka możliwość.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam. Mógłbym prosić o 1 dobry key bo bym chciał pograć w SMITE ale klucza nie mam. Szukałem ale nie mogłem znaleźć.

Proszę wysłać na PW.

Pozdrawiam.

Daj lajka. To nie kosztuje a motywuje

:D /\

Opublikowano

Jestem w posiadaniu 2 kluczy do gry SMITE. Zainteresowanych proszę o kontakt na PW.

@EDIT:

Rozdane, nie pisać póki co! jeżeli tylko będę miał jakieś klucze dam znać w tym temacie!

Opublikowano

Siema.

Jestem wielkim fanem gier Moba, grałem w takie gry jak Lol czy Dota2, chciałbym, również wypróbować tą wspaniałą gierke, co by mi sprawiło ogromną radość.

Jakby ktoś mógłby podarować 1 zbędny klucz to będe bardzo wdzięczny.

Kontakt na Pw, albo skype "sarnuss"

Z góry dziekuję.

Opublikowano

Drodzy Internałci

Zwracam się do Was z prosbą o przesłanie Klucza do Gry SMITE!!!

spełnijcie moje marzenie, bardzo mi zależy na tej grze,

obiecuje jak tylko otrzymam klucz, poswiecę całe nocki, powielając klucze i poprzesylam wszystkim, aby każdy również mogli się cieszyc tą gra.

Z góry dziekuje!!

BÓG ZAPŁAC

Do zobaczenia na SMITE ;]

Opublikowano

Mam 5 keyów

Kto potrzebuje pisać pw :)

Licze na kilka + ;]

@Edit

Mam jeszcze sporo keyów, więc jeśli ktoś potrzebuje @up ;]

@Edit2

Przerwa z keyami na jakis czas, bo strasznie forum muli :/

Wspinając się w górę bądź miły dla innych, bo możesz ich spotkać spadając w dół.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...