Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby o Closed Beta Key !

Vanosh.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Proszę o klucz na PW, z 1 który dostanę oddam 3.

Naciąga na klucze dalem mu juz 1 i dalej chce T_T jesli mi nie oddasz 2 kluczy masz blocka na stary klucz F1913-0D719-05434-9ED8F-83380

masz czas do jutra :)

Opublikowano

Jeśli Ktoś by miał keya bardzo bym prosił chciałbym przynajmniej zobaczyć jak wygląda ta gra.

Proszę o wysłanie keya na PW Z góry dziękuje.

Witam oto Moja Strona O Plemionach Dopiero Się Rozkręca Ale Będzie Bardzo Ciekawa Tu Link

www.plemionas63.bnx.pl albo w google wpisać plemionas63 i Wybrać Gra Strategiczna.

Opublikowano

Jeśli jeszcze ktoś ma to prosiłbym o wysłanie 1 klucza na PW :) Wielkie dzięki

Opublikowano

Prosiłbym o keya, grałem w LoLa Dotę i Warcrafta 3, chętnie spróbowałbym także pograć w smite.

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...