Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Słuchawki

RaVeNAka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam słuchawki z mikrofonem razem gdy podłączam z tyłu obydwa to słuchawki buczą zakłucenia jak w radiu itd a gdy odłącze tam z tyłu mikrofon (wejścia to Jack 3,5) to już nie buczy ... tyle że nie mam mikro ;/ jak z przodu podłączam obydwa to tylko mikrofon działa ale w słuchawkach nic nie słysze

może w ustawieniach realteku coś poszperać trza ? ;/

bd lajk i 5 za pomoc !

ravento.jpg
Opublikowano

Podłącz se mikrofon stylu a słuchawki z s przodu w głośnikach.

Zobacz czy masz dobrze łącze ustawione, Tzn mikrofon do mikrofony, słuchawki do słuchawek.... Spróbuj tez z innym słuchawkami.

Przyczyna? Zepsute łącza stylu kompa albo coś nie tak z karta dźwiękowa o nie obsługuje akurat tych słuchawek.

1370985415-U261426.png

ID PlayStation3 -> IdefisKiller

Opublikowano

@Up

1. opcja wypada ... mam na końcu złączone końcówki kabla

2. nie wiem o co chodzi .... gdzie ...

3. karta dźwiękowa ? nie obsługuje ? być może ja coś zepsułem bo gdy miałem z tyłu wcześniej podłączone słuchawki to było ok żadnego buczenia ale coś tak w realteku po przestawiałem i w głośności to dopiero zaczęło buczeć ;/

@Edit słuchaj udało mi się wyciszyć ten wkurzający odgłos "radia" wyciszając w głośności mic volume i teraz pytanko : to nie wpłynie na nic ? bo to całkowicie wyciszyło te buczenie i słuchawki działają normalnie ale mikrofon nie wiem teraz jak naprawić znowu ;d masz tu screena z mojego realteka : post-568022-0-80744100-1341142767.jpg co tu ustawić i przestawić ? ;d i masz już lajka i 5

ravento.jpg
Opublikowano

Dobrze ze wyłączyłeś mix bo z tym byś miał problem z gadaniem na skype albo na ts, straszne echo by było.

Zrób screena pierwszej zakładki, drugiej, trzeciej i czwartej.

I w niebieskim zmie? na wyjście liniowe tak aby pojawiły ci się 2 głośniki tak jak by wieża, może pomóc a jak jest gorzej to daj tak jak było.

1370985415-U261426.png

Opublikowano

All dobrze, to raczej bezie problem kompa, a masz jakiś inne mikro na próbę?

1370985415-U261426.png

Opublikowano

To nie mogę ci inaczej pomóc bez próby czy inne działają czy nie

1370985415-U261426.png

Opublikowano

jak ma się badziewne słuchawki z mikrofonem, ze słabym ekranowaniem na kablu zwłaszcza na mikrofonie to czemu się dziwić że są przydźwięki i zakłócenia w dźwięku

sprawdź na innych i o lepszej jakości słuchawkach czy zakłóca

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...