Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie][PS3] Jakie polecacie gry na multi z dużą ilościa różnych odblokowań?

binguj_1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam gier z dużą ilością odblokowań na multi. Co polecacie? Mam BF3, Uncharted3, Killzone3, Resistance3. Na 100% zaopatrzę się również w dzień premiery w MoH Warfighter, Black Ops2, Crysis3.

Interesuję mnie coś typu BF3. Nowe dodatki, Masa broni, różnych pojazdów, i do nich w ch*j odblokowań. Oczywiście oprawa graficzna kurewsko zajebista żeby była, oraz jakieś realistyczne te mapy. (rozwalanie budynków, latające przedmioty itp. coś typu Close Quarters z BF3) W każde dodatki się zaopatrzam więc również zwracajcie na to uwagę.

Edit: Mogą być to również no nie wiem jakieś same walki samolotami, po prostu gry z masą odblokowań.

MW3 mnie średnio przekonuje ...

Opublikowano

masz za duże wymagania i nie znajdziesz takiej gry to Ci gwarantuję, prócz gier które sam wymieniłeś co masz już praktycznie nie ma nic ciekawego, możesz sobie zaryzykować i kupić Homefront, nawet to trochę przypomina BF ale tylko trochę, grafika nie powala to samo z lokalizacjami mapy, grałem bete i nie wyglądało to najgorzej, nawet chciałem sobie kupić ale wybrałem inne gry i jakoś temat Homefron zszedł na drugi plan

z czystej rozwałki na serwerze to polecam grę MAG, możliwa ilość przeciwników na serwerze powala ale nie znajdziesz tam "masy odblokowań"

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Gdybyś chciał ale nie strzelaniny to np fifa 12 11

Albo gta4 też dużo trofeum można zdobyć jak ja mam 60 % gry około to tylko 19 % trofeum :)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Mam fife 12, ale chodzi mi o strzelanki. Dzięki za wypowiedzi, macie like.

MAG'a też mi ktoś polecał, u mnie w sklepie obok domu nowy jest za 69zł, więc może warto kupić ;).

EDIT: Co sądzicie o "Far Cry3" ? Premiera paździerenik-grudzień. Multi w Far Cry2 to dla mnie była jakaś pomyłka. W ogóle tam, żeby zacząć grę, to każdy musiał dać "Tak" .. beznadzieja, zawsze ktoś affczył...

Co możecie mi powiedzieć o Mass Effect3, Ninnja Gaiden 3? Mogą być gry podobne do Takken'a 6. Jacyś bohaterowie, każdy ma inne kobosy itd ;). Czekam na dalsze wypowiedzi!

Opublikowano

FC3 to raczej nie moje klimaty, za dużo w tym wszystkim dżungli i "głupawki"

Mass Effect 3, jak Ci się podobały poprzednie części do trzecią odsłonę bierz w ciemno

Ninja Gaiden 3, jest demo na PSS które sam mam zamiar pobrać i sprawdzić jak to wygląda, na PS2 dużo grałem w tego typu gier, powiem szczerze że najbardziej właśnie lubię slasher'y i osobiście ostatnio zakupiłem gierkę Fist of the North Star Ken's Rage, typowy japoński slasher, gra wprost wymiata ale jej wadą jest powtarzalność ale to raczej w większości tego typu gier to występuje

z gier podobnych do Tekken'a to polecam:

Mortal Kombat - każdy bohater ma inne combo i finish'ery

Super Street Fighter IV - gierka zgarniała w 2011 roku nagrody za najlepszą w swojej kategorii, naturalnie każda postać inne ciosy, combo i finish'ery

Soulcalibur 5 - jak lubisz Tekken'a to polubisz i to! Gra to taki Tekken ale postacie przede wszystkim używają wszelakiej maści broni począwszy od nunchaku aż po miecze, naturalnie walczyć można też i bez broni. Największym smaczkiem w grze jest grywalna postać Ezio z serii Assasin's Creed :)

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Bad Company 2, troche inne podejście niż w bf3 ale odblokowań jest hohoho ;p.

bf 1943, 50 lvli do odblokowania - jakies 200h gry, niby popierdółka, a gra się wysmienicie.

MAg jest fajny, uzywka idealna z alledrogo z wysylka za 30 zl + pl wersja;p. Polecam sprawdzić triala, jezeli masz ekipe, fajnie pograsz. Natomiast samemu, randomowo... nie ma sensu.

btw. Właśnie rozesłali klucze do bety dust 514, mozesz się zarejestrować na dust514.com, ponoć fajna gierka (z masa odblokowan) ma wyjść pod koniec tego roku w formie pay 2 win ;p

@edit:

Gotham City impostors, cos jak team fortress 2, nawet stroje dla postaci sie odblokowuje xD

Opublikowano

1Tom clancy's ghost recon future soldier fajna gierka z różnymi gadżetami

2.Assasin's creed brotherhod nie jest to strzelank, ale jest godna uwagi

3 Uncharted 2 i 3 fajna gierka grałem chwile w multi i nawet fajne.

A jeżeli chodzi o samoloty to może być tom clancy's h.a.w.x i coś z serii Ace Combat

Musisz poczytać czy jest "dużo odblokowań" i czy ci spasują.

Opublikowano

UP on ma Uncharteda .

Polecam ci Ghost Recon-a Future Soldier multi jest wyśmienite.

Rage jest fajne , połączenie fps-a i samochodówki ale też jest do odblokowania , multi fajne.

Więcej takich gier jak ty byś chciał to nie ma , na wiosne 2013 będzie wychodzić GOW Wstąpienie z świetnie zapowiadającym się multiplayerem.

Możesz jeszcze kupić MoH'a z 2010.

Opublikowano

Crisis 2

Far cry 3

Nie wiem czy do cod-a są trofea

Ale do nawet do fify to byś musiał ultimate team kupić i coś jeszcze żeby mieć na multi 100%

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

1. Tom Clancy's Ghost Recon: Future Solider

2.Battlefield 3/Bad Company 2 - Jeśli lubisz gry typu ''wszędzie rozpierducha''

3.Grand Theft Auto IV

4.Asasin's Creed Revelations/Asasins Creed II - Jak na odblokowania to jest ich dużo, oraz masę różnych akcji.

5.Crysis 2

Mój Komputer:

Procesor: Intel Core i5-7600k, COOLER: NOCTUA NH-U12S, Płyta Główna: ASUS PRIME Z270-A, Karta Graficzna: MSI NVIDIA GEFORCE GTX 1070 GAMING X, RAM : 2X8GB CORSAIR VENGEANCE 3000MHZ DDR4, ZASILACZ: EVGA SUPERNOVA 650W G3 FULLY MODULAR, OBUDOWA: COOLERMASTER MASTERBOX LITE 5, DYSKI: SSD 120GB, HDD 2TB

Nowicjusz
Opublikowano

Mass Effect 3, Dead Space, Moral Combat ^^

vdsumtdsay1v.png

"I bring a vision of utopia" - Aether Wing Kayle.

Opublikowano

Ja polecam gry typu.

1. Call of Duty Modern Warfare 2

2. Grand Theft Auto IV

3. Call of Duty Modern Warfare [COD4]

4. Mass Effect 3

5. Crysis 2

Sam we wszystkie gram i polecam jak najbardziej.

1326663273-U247153.png

By: A_D_R_I_A_N || Daj [+] jak pomogłem.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam Red Dead Redemption - wg. mnie jest to najlepsza gra w jaką grałem przeszedłem ja na xbox potem jak sprzedałem x'a i kupilem PS3 przechodze na PS3 :D

Genialna fabuła, otwarty świat, sporo rzeczy do odblokowania/zdobycia itp. nawet po przejściu głównej fabuły gra się nie nudzi, misje poboczne i rożne wyzwania sprawiają że można w to grać i grać... :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

CoD: Black Ops - w multi jest 16 lvlów prestiżu, Nabijasz 50 lvl oddajesz go an prestiż i przechodzidz do 2 lvl presiżu itd az do 16 lvla są kontrakty duuuuuzo duuuuuuzo zadań ( za któe dostajesz expa ), zdobywasz pieniądze odblokowywujesz bronie itd. i rewelka tryb zombie mam tą grę już pół roku i dopiero 2 lvl prestiżu, a grywam często, żadna gra nie wciągnęła mnie tak jak Black Ops polecam, uzywanego mozna dostac za 60 zl. Nawet z kumplami można w 4 na 1 tv na botach zagrać w 2 na zombie i w 2 na multi + Specjalne tryby np Gun Game (Masz słabą broń na początek i za 1 zabicie amsz coraz lepsza jak zabijesz ostatnia bronia to wygryasz) i są jeszcze 3 inne takie mini gierki. Naprawde grę polecam sory za bledy i chaotyczny tekst ale pisane z fona

RMCF

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak dla mnie warto pograć w CoD Black Ops - dużo odblokowań, samochodzik z bombą, zmienianie (malowanie) twarzy i wiele innych atrakcji.

Polecam

8oljm.gif

SERWER NA KTÓRYM ZAGOŚCISZ NA DŁUŻEJ

Opublikowano

Powtarzanie odpowiedzi + autor brak zainteresowania + wszystkie najważniejsze tytuły podane.

Close.

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...