Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[HACK] Xbox LIVE na 3 lub 12 miesięcy.

xerset

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciekawe ;p

Przetestuję i dam znać

//

ściągnąłem, wygenerowałem klucz na 3 miesiące i pykło, z tego co widze klucze są oryginalne od microsoftu, tylko wzięte z niewiadomo skąd .. bana się za to NA PEWNO nie dostanie, więc polecam

Na prośbę autora napiszę - nie jestem jego sługusem ani mc, proszę o sprawdzenie mojej daty rejestracji, pozdrawiam i dziękuję

Opublikowano

Nie Polecam, po ukończeniu tego tutoriala widać, trzeba zrobić test, więc nie warto się nabrać a co do pana misiakox, masz 1 post i 21 minut online, więc jak możesz nie być jego przydupasem że tak ujmę?

Mój Komputer:

Procesor: Intel Core i5-7600k, COOLER: NOCTUA NH-U12S, Płyta Główna: ASUS PRIME Z270-A, Karta Graficzna: MSI NVIDIA GEFORCE GTX 1070 GAMING X, RAM : 2X8GB CORSAIR VENGEANCE 3000MHZ DDR4, ZASILACZ: EVGA SUPERNOVA 650W G3 FULLY MODULAR, OBUDOWA: COOLERMASTER MASTERBOX LITE 5, DYSKI: SSD 120GB, HDD 2TB

Opublikowano

100% fake, tak samo jak w przypadku gdy autor tematu wpadł do działu PS3 i rzekomo podał hacka do odpalania kopi gier na PS Vita

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Nie Polecam, po ukończeniu tego tutoriala widać, trzeba zrobić test, więc nie warto się nabrać a co do pana misiakox, masz 1 post i 21 minut online, więc jak możesz nie być jego przydupasem że tak ujmę?

Kolego mój najdroższy, wchodzę tu raz na jakiś czas, często niezalogowany, sprawdzam co słychać w działe o xboxie i spadam :) jak zobacze coś ciekawego, jakiś download, to się loguję i tyle :)

tak samo robie np na darkw~, mam 30 postów, a konto od 1200+dni :) wchodzę bez logowania, czytam co mam przeczytać i tyle, a jak chcę coś ściągnąć, skomentować - to się loguję :)

Pozdrawiam, Misiakox

Opublikowano

To skoro nie działa, to po co się ośmieszasz pisząc ''działa'' skoro wiesz że to nie działa, mhm?

Mój Komputer:

Procesor: Intel Core i5-7600k, COOLER: NOCTUA NH-U12S, Płyta Główna: ASUS PRIME Z270-A, Karta Graficzna: MSI NVIDIA GEFORCE GTX 1070 GAMING X, RAM : 2X8GB CORSAIR VENGEANCE 3000MHZ DDR4, ZASILACZ: EVGA SUPERNOVA 650W G3 FULLY MODULAR, OBUDOWA: COOLERMASTER MASTERBOX LITE 5, DYSKI: SSD 120GB, HDD 2TB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...