Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poznaj prawde o swiecie/Polsce/rządach

swist2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

poznajprawde.net . Jest to reklama, zgodna z regulaminem, ponieważ nie zawiera treśći konkurencyjnych dla tego forum

"Matka mowiła - kochasz to, to kochaj konsekwentnie."

Swist1.png

Putin is putting puding

Opublikowano

Prawdę wszyscy znają lub się jej domyślają. Problem w tym, że mało kto jest świadomy tego, iż bez obywateli rząd nie istnieje. Poza tym polak czeka aż drugi coś zrobi ale w takim stopniu, że nie ma odwrotu i trzeba się dołączyć. W przeciwnym razie "zrób to za mnie, kthxluvu". Ewentualnie ruszyć może wojna, okupacja lub katastrofa na większą skalę (niemal armagiedon : O).

YOU MUST DIE

- Ganon, Koridai

Opublikowano

Prawdę wszyscy znają lub się jej domyślają. Problem w tym, że mało kto jest świadomy tego, iż bez obywateli rząd nie istnieje. Poza tym polak czeka aż drugi coś zrobi ale w takim stopniu, że nie ma odwrotu i trzeba się dołączyć. W przeciwnym razie "zrób to za mnie, kthxluvu". Ewentualnie ruszyć może wojna, okupacja lub katastrofa na większą skalę (niemal armagiedon : O).

Nie, dużo ludzi nie jest swiadoma. Ludzie są głupsi niz myślisz, w tv leci o tym szymonie od kilka dni i pierdola ciągle o tym samym, a ludzie(w tym moja rodzina) ciagle i ciagle to oglada, dyskutuje, kiedy na swiecie, dzieci z głodu umieraja. Jakby w mediach napisali, że gowno jest zdrowe, to znaleźliby sie ludzie, którzy by je zjedli, dając się manipulować na kazdym kroku. Najgorsze, że jeśłi znajdzie się człowiek, który chce robić jak najlepiej dla swoich obywateli, to probują go przekupic, jesli sie nie powiedzie to rewolucja/zabicie go. Tak sie stało, np. kadafim, kenedym itd. To samo probują robic z Lukaszenko

Swist1.png

Putin is putting puding

Opublikowano

Zawalasz moją wiarę w ludzi :<

Może ja za mało wierze ;<

Swist1.png

Putin is putting puding

Opublikowano

Tak, tak, wielkie korporacje rządzą światem i to jest bardzo złe. Słyszałem to już tyle razy. Jesteśmy okłamywani i manipulowani. Też kiedyś się tym interesowałem, ale na szczęście szybko mi przeszło. W każdym razie mi się podoba tak, jak jest.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Tak, tak, wielkie korporacje rządzą światem i to jest bardzo złe. Słyszałem to już tyle razy. Jesteśmy okłamywani i manipulowani. Też kiedyś się tym interesowałem, ale na szczęście szybko mi przeszło. W każdym razie mi się podoba tak, jak jest.

Podoba ci się, że chemioterpaia "lecząca raka" kosztuje spore sumy i nic nie daje? Podoba ci się, że leki zawierają substancje szkodzące organizmowi? Podoba ci się, że jesz genetycznie modyfikowane warzywa/owoce ? Podoba ci się, że prawie we wszystkich napojach jest trucizna? Podoba ci się w Afryce dzieci umierają, mimo, że jedzenia powinno starczyc nawet dla 2x wiecej ludzi, niż jest teraz na ziemi? Podoba ci się, że na całym swiecie mordują patriotów probujących coś zmienic? Podoba ci się, że Urząd Skarbowy za mały błąd, może cie wypierdolić do dna? Może jesteś jeszcze za młody i nie widzisz tych problemów :>

Swist1.png

Putin is putting puding

Opublikowano

Podoba ci się, że chemioterpaia "lecząca raka" kosztuje spore sumy i nic nie daje? A jest jakiś lek, który coś daje? Podoba ci się, że leki zawierają substancje szkodzące organizmowi? Widocznie żeby leczyć jedno trzeba troszkę zaszkodzić drugiemu. Chcesz się leczyć ziołami? Podoba ci się, że jesz genetycznie modyfikowane warzywa/owoce ? Gdyby nie truć roślin, to jedzenia by nie wystarczyło dla ludzi. Podoba ci się, że prawie we wszystkich napojach jest trucizna? Gdyby nie ta trucizna, to sok psułby się zanim byś go miał w domu. Podoba ci się w Afryce dzieci umierają, mimo, że jedzenia powinno starczyc nawet dla 2x wiecej ludzi, niż jest teraz na ziemi? To nie jest takie proste wyżywić cały kontynent. Przecież niemożna by sprowadzać tam jedzenia z Europy w nieskończoność. Muszą sobie poradzić inaczej, niż dawanie jedzenia z Europy do Afryki. Podoba ci się, że na całym swiecie mordują patriotów probujących coś zmienic? Na stronie poznajprawde.net tak piszę? Poco mordować patriotów, skoro podobno i tak nic nie mogą zmienić, bo to przecież korporacje wszystkim rządzą. Podoba ci się, że Urząd Skarbowy za mały błąd, może cie wypierdolić do dna? No niekoniecznie mi się to podoba, ale trochę przesadzasz. Może jesteś jeszcze za młody i nie widzisz tych problemów :> Możliwe.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

@up

Głupot nie gadaj, cały świat ma 'przejebane', Ameryka to jeden wielki zakłamany kraj który strachem próbuje manipulować ludźmi.

Opublikowano

I tak wszystko się niebawem spierdoli, tak zawsze było. Będzie wojna albo jakieś chuj wie co. A co do głodowania dzieci w afryce wszystkiemu są winni ich rodzice. Tak. Nie jestem rasistą czy coś, ale poprostu w afryce czarni myślą sobie : " Po co mamy pracować, skoro biali wszystkiego nam dostarczą". Taka moja opinia.

Opublikowano

Widze, że troche jestes mało doinformowany w sprawie zywnosci i medycyny, ale nie bede sie kłócił, bo pewnie i tak cie nie to nie obchodzi

Swist1.png

Putin is putting puding

Opublikowano

Prawda jest taka że Tusk wykańcza nas kraj... Komorowski siedzi w domu bierze kase.. Jak sie Do******** do koryta to nie odejda. I to na tyle..

"Człowiek jest Twórcą samego Siebie"

Gość LastPhoenix450
Opublikowano

Lordowie spekulują o losach świata...

Świat (i może nawet polska + rząd) są tak złożonymi zjawiskami, iż nie da się ich opisać na jednej stronie internetowej.

Opublikowano

Niedawno(bo z 2 tyg temu) przeszła ustawa, która daje obowiazek kazdemu obywateli do szczepień. Beda stosowane nawet metody siłowe, to jest pogwałcenie praw człowieka i konstytucji. Zgaduje, że po nastepnych szczepionkach na chorobe, która stworzą żeby wpierdolic te toksyczne szczepionki ludziom, zginie ich naprawde duzo.

Swist1.png

Putin is putting puding

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...