Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[AC:R][Problem]ac revelations problem

karolkarol21621

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam problem z ac revelations. kupilem sobie nowego pc intel c i7 gtx680 8gb ram w ac.fps spadaja ponizej 30fps w miescie :/ nawet przy wylaczonej synchronizacji itp sterowniki mam zaktualizowane temperatury ok komp czysty winows 7 ultimate x64

sory ze tak chaotycznie ale pisze z tel.

4758463064.png

Opublikowano

Przeczyść kompa Ccleanerem. Może troszkę przyśpieszy.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

przeczyściłem ale komp i tak był czysty bo nowy dysk może jakaś aktualizacja ac pomoze?

brotherhood chodzi tak samo, a np. battlefield 3 bez zarzutu dziala na 60 klatkach na sekunde

4758463064.png

Opublikowano

Na jakiej rozdzielczości grasz? Spróbuj zmienić detale na troszkę słabsze, ew. zainstaluj gamebooster.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

gram na 1280x1024 detale max ale wylaczylem sytnchronizacje i filtrowanie dalej nic:/ GB nic nie daje. Spróbuje stery starsze zainstalować

@EDIT

Starsze strery troche pomogły 170fps w budynkach i podczas ładowania a około 50 w mieście. Ale ta gra jakoś tak mniej "płynnie" niż inne :/

Close

4758463064.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...